Alimente, aruncate. Specialiștii de la platforma webmd.com au realizat un grafic, pe care l-au postat pe Facebook, despre cât pot fi ținute anumite alimente în frigider pentru a nu fi un pericol când sunt consumate.
Iată câteva alimente și cât ar fi bine să le păstrați în frigiderul vostru:
1. Maioneza, laptele - uitați-vă la data expirării
2. Untul - 2 săptămâni în frigider
3. Cașcavalul – aruncați-l dacă începe să se mucegăiască
4. Ouă - de la 3 la 5 săptămâni, negătite, în frigider
5. Carne preparată – 5 zile în frigider dacă nu o înghețați
6. Vită negătită – 3 la 5 zile în frigider dacă nu o înghețați
7. Pește bucăți negătit – 2 zile dacă nu-l congelați
8. Carne tocată de vită – 1-2 zile dacă nu o congelați
9. Carne crudă de porc - 3 la 5 zile în frigider dacă nu o congelați
10. Carne de pui sau de curcan – 2 zile dacă nu o congelați
11. Căpșuni – dacă nu mai arată bine și miros urât, e clar că locul lor e la gunoi.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News