Anchetă la un spital din Vaslui. Ce le-a spus un medic aparținătorilor unui pacient

Adisa Codruț / 01 oct 2019 / 12:48
Salon de spital    FOTO: pexels.com
Salon de spital FOTO: pexels.com

Conducerea unui spital din județul Vaslui a deschis o anchetă după ce aparținătorii unui pacient au reclamat că un medic ar fi consultat bolnavul și i-ar fi spus că suferă de cancer și nu are ce să-i facă.

Anchetă, Vaslui. Conducerea Spitalului Municipal "Dimitrie Castroian" Huşi, județul Vaslui, a demarat o anchetă, după ce aparţinătorii unui pacient ajuns la unitatea medicală au reclamat faptul că medicul care l-a consultat ar fi spus, de faţă cu bolnavul, că acesta suferă de cancer şi că nu are ce să-i facă.

"Familia susţine aceste lucruri şi am demarat o anchetă pentru a stabili dacă se impun anumite măsuri. Personal, am văzut foaia pacientului şi am constatat că a fost tratat corespunzător, fiind direcţionat către o unitate superioară, care are resurse pentru îngrijirea unui astfel de bolnav", a declarat, pentru Agerpres, managerul spitalului din Huşi, dr. Lucia Rotaru.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, acolo unde a fost direcţionat pacientul, susţin că acesta este suferind de cancer de laringe, a ajuns la spital cu insuficienţă respiratorie şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale, fiindu-i făcută traheostomă.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy