Ar trebui Guvernul să ceară oamenilor să mănânce mai puțină carne? Exemplul din Marea Britanie

Adisa Codruț |
Data publicării:

Comisia pentru schimbări climatice din Marea Britanie susține că englezii ar trebui să reducă consumul de carne pentru propria lor sănătate, dar și a planetei.

Consilierii din Comisia pentru schimbări climatice din Marea Britanie susține că englezii ar trebui să reducă cu 20% cantitatea de carne pe care o consumă pentru sănătatea lor și a planetei. Potrivit acestora, britanicii ar trebui să fie rugați de guvernul englez să mănânce mai puțină carne și mai puține lactate ca să protejeze mediul înconjurător, arată DC News.

Potrivit sursei citate, un raport prezentat de Comisia pentru schimbări climatice arată că leadership-ul premierului Johnson în ceea ce privește schimbările climatice ar fi subminat de politici inadecvate și implementarea slabă din multe zone politice, dar și că, până la jumătatea secolului XXI, cantitatea de carne și lapte consumată de britanici ar trebui să fie redusă cu 35%.

Miniștrii din Marea Britanie au rețineri legat de această solicitare întrucât ar revolta englezii. E cunoscut faptul că vitele constituie unele dintre cele mai mari surse de gaze care duc la încălzirea planetei.

În ce privește Strategia pentru emisii nete zero a Marii Britanii, aceasta va fi discutată în toamnă și s-ar întrevedea tăieri a emisiilor de carbon în mai multe sectoare ale economiei, susține un purtător de cuvânt al Guvernului britanic.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel