Bazaconii antivacciniste în pandemia COVID-19. Ce aude un celebru cardiolog de la pacienți

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Vaccinare. Foto: Pixabay
Vaccinare. Foto: Pixabay

Cunoscutul cardiolog Gabriel Tatu-Chițoiu a dezvăluit câteva dintre afirmațiile aiuritoare făcute de pacienți de-ai săi despre vaccinurile anti COVID-19. 

Din colecția sa, intitulată „BAZACONII ANTIVACCINISTE”, în plină pandemie COVID-19, dr Gabriel Tatu-Chițoiu a selectat câteva replici aiuritoare:

„În fiecare zi aud tot felul de bazaconii antivacciniste. Iată câteva dintre acestea:

- Nu fac vaccin pentru că nu voi mai putea face copii (e o tâmpenie - nu mă pot stăpâni...)

- D-l Doctor, dacă fac vaccin sigur nu îmi bagă un cip? (întrebare de la un om cu studii superioare) - Ba da - i-am spus - dar e mai bine așa... vom putea comunica telepatic 5G

- Nu pot să fac vaccin pentru că iau anticoagulante: nonsens, vaccinul se poate face cu anticoagulante. (Cine are rețineri să oprească anticoagulantul cu 24 de ore înainte).

- Ca să fac vaccinul trebuie să opresc anticoagulantul cu 3 zile înainte și în cele 3 zile să fac clexane în burtă (!?) - o altă tâmpenie

- Nu pot să fac vaccin pentru că iau vasodilatatoare = altă tâmpenie

Vă mai țin la curent cu ce tâmpenii mai apar. Până una-alta mă închin în fiecare zi... La propriu... la ce aud...

Toți care au îndoieli relativ la vaccin uită că sunt vaccinați din copilărie până peste cap. Au fost vaccinați împotriva tetanosului, difteriei, tusei convulsive, TBC-ului, variolei, poliomielitei, rujeolei, hepatitei... Iar acum sunt victimele fabricanților de fake news unii dintre aceștia gândind cu litere chirilice sau la indicația literelor chirilice”, a scris dr Gabriel Tatu-Chițoiu, pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel