Ce înseamnă salată sănătoasă. Nutriționistul Wasim Nazer explică

DCMedical Team |
Data publicării:

Pentru slăbit și potolirea foamei, nutriționistul Wasim Nazer recomandă salatele.

Nutriționistul Wasim Nazer spune că salatele sunt cele mai complexe și complete preparate recomandate fie că vrem să slăbim, fie vrem să adoptăm un stil de viață sănătos. ”Au calorii puține și beneficii multiple. De exemplu, 100 g de salată are în jur de 50 de calorii. În plus, datorită faptului că vorbim despre ingrediente, în stare crudă majoritatea lor, salatele vin cu un bagaj important de micronutrienți, enzime, fibre, elemente”, a explicat nutriționistul Wasim Nazer.

Potrivit acestuia, salata sănătoasă este un complex de fructe sau legume de diferite culori: ”De exemplu, o salată sănătoasă de legume conține roșii, castraveți și ardei gras galben. În plus, salata îți aduce și un aport important de grăsimi sănătoase - ulei de măsline sau chiar măsline adăugate. (...) Este preferabil să consumi salata înainte de toate, iar beneficiile sunt evidente: stomac plin rapid, digestie mai ușoară, complex de vitamine și minerale obținut dintr-un foc. Ca și dressing, recomand pacientelor mele să aleagă iaurt, oțet balsamic, lămâie și puțin ulei de măsline. Obligatoriu să stea cât mai departe de maioneze și tot soiul de alte sosuri pe care le găsesc făcute de-a gata în comerț”, adaugă nutriționistul pentru Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel