Consumul de brânză poate reduce riscul de demență. Colina, compusul care protejează creierul
Acest aliment sănătos reduce riscul apariției demenței. De altfel, previne și alte boli asociate cu îmbătrânirea.
Cum faci să dispară mirosul de ceapă de pe mâini. Iată câteva trucuri și sfaturi practice.
Mirosul puternic al cepei poate fi neplăcut pentru mulți, deși ceapa este un ingredient esențial în multe preparate culinare datorită aromei și beneficiilor sae pentru sănătate.
Mirosul persistent al cepei poate rămâne pe mâini, în gură și chiar în aerul din bucătărie.
Din fericire, există mai multe metode eficiente pentru a diminua acest miros.
Iată câteva trucuri și sfaturi practice pentru a reduce mirosul de ceapă de pe mâini:

Foto: Freepik
1. Spală cu oțet și apă
După ce ai tocat ceapa, spală-ți mâinile cu un amestec de oțet și apă.
Oțetul ajută la neutralizarea compușilor sulfurici responsabili pentru mirosul puternic.
2. Folosește otețel inoxidabil
Freacă mâinile de o suprafață de oțel inoxidabil, cum ar fi o lingură sau lama unui cuțit (dar ai foarte mare grijă).
Aceasta este o metodă bine-cunoscută, deși mecanismul exact nu este pe deplin înțeles, se pare că oțelul ajută la reducerea mirosului.
3. Pasta de dinți sau bicarbonat de sodiu
Spală-ți mâinile cu o mică cantitate de pastă de dinți sau fă o pastă din bicarbonat de sodiu și apă.
Ambele au proprietăți de curățare și poat ajuta la eliminarea mirosurilor.
Acest aliment sănătos reduce riscul apariției demenței. De altfel, previne și alte boli asociate cu îmbătrânirea.
Budinca de chia - super beneficii și idei de rețete cu cele mai bune combinații. 5 rețete delicioase de budincă de chia.
Rețeta de mic dejun ideală pentru pierderea în greutate. O femeie a slăbit 45 de kilograme cu ea.
Acesta este secretul pentru o carne fragedă și delicioasă. Oricine poate încerca această tehnică ce are rezultate remarcabile.
Ce se întâmplă în corp atunci când mănânci ardei copți. Detaliul pe care trebuie să-l știi înainte să mai consumi ardei copți.