Topul celor mai bune diete. Endocrinolog: toate dietele foarte restrictive au picat

Florina Pop |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Dieta
Dieta

Medicul endocrinolog Alina Antonela Burlacu a enumerat cele mai bune diete dintr-un top realizat de specialiști americani.

La Interviurile DC News și DC Medical, medicul endocrinolog Alina Antonela Burlacu a vorbit și despre topul dietelor realizat de specialiștii americani.

”Toate dietele foarte stricte - extrem de restrictive - au picat și a rămas în top intermittent fasting. Pe doi e dieta mediteraneană, pe care ar trebui și noi să o adoptăm, fiind oleacă de mediteraneeni, și apoi e dieta DASH, un fel de dietă mediteraneană pentru pacienții cu probleme cardiace în care se mănâncă cam ce se mănâncă în dieta mediteraneană - foarte mult pește, fructe de mare, ulei de măsline, mai puțină carne, doar că se mănâncă fără sare. Acesta este top 3”, explică medicul endocrinolog.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel