Depresia, dereglările hormonale și dieta. Confesiunile Oanei Roman la Interviurile DC News și DC Medical

Georgiana Ioniță |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Dr Antonela Burlacu, medic specialist endocrinolog, Cristina Zaharia, psiholog specialist expert și Oana Roman, specialist PR și foarte cunoscută vedetă, vin la Interviurile DC Medical și DC News, sâmbătă, ora 12:00, să vorbească despre motivele pentru care unele persoane duc lupte grele cu depresia și dieta. 

Depresia, dereglări hormonale, diete fără rezultate, probleme cu care femeile se confruntă tot mai des. Oana Roman vine la interviurile DC Medical și DC News să povestească despre cum a reușit să facă față presiunilor sociale, bullying-ului, a vocilor care i-au criticat non-stop silueta și aspectul fizic, dar și cum a reușit să transforme toate aceste atacuri în motivația de merge mai departe. Mai mult, după ani de diete drastice, Oana Roman a reușit, în sfârșit, să își găsească echilibrul emoțional, dar și silueta mult dorită. 

Dr Antonela Burlacu, medic specialist endocrinolog, vorbește despre dereglările hormonale și despre impactul acestora în sănătatea psihică și asupra siluetei. 

Cristina Mihaela Zaharia, psiholog specialist-expert, vorbește despre depresie, despre fenomenul bullying și cum poate fi acesta oprit, dar, mai ales, despre importanța stării psihice în lupta cu kilogramele. 

Cum influențează starea psihică și cea hormonală procesul de slăbit, aflați sâmbătă, la ora 12.00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel