Chiftele crocante, FĂRĂ prăjeală și RAPID de făcut! Rețetă

Cătălina Burghelea / 17 Martie 2021 / 20:22

Aceste chifteluțe cu usturoi și mărar se prepară rapid și sunt extrem de delicioase. 

INGREDIENTE (20 chiftele mari):

• 1 caserolă de piept de pui de circa 6-700 de grame

• 1 ceapă albă mare

• 3 căței de usturoi

• 2 morcovi potriviți

• 1 legătură de pătrunjel verde

• 1 legătură de mărar verde

• 2 ouă

• 1 lingură pesmet sau 1 felie pâine înmuiată în lapte sau apă

• sare, piper

• 1 lingură de ulei

MOD DE PREPARARE:

1. Tocăm puiul la robot sau mașină de tocat.

2. Adăugăm peste el morcovii și ceapa date prin răzătoarea mare.

3. Punem și verdeața tocată, ouăle, pesmetul, uleiul, sarea și piperul și amestecăm bine.

4. Facem biluțe rotunde sau aplatizate și le dăm o foaie de copt la cuptorul încins, la 170 grade, pentru max. 30 min, până devin puțin crocante, scrie Diana Bart pe blogul ei. 

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy