Chifteluțe la cuptor: rețeta ușoară și gustoasă

DCMedical Team |
Data publicării:

Pentru iubitorii și pasionații de mâncăruri pregătite acasă, această rețetă de chifteluțe la cuptor este ușoară, sănătoasă și gustoasă. Ai nevoie doar de câteva ingrediente!

Ai nevoie de:

350 g de carne de pui, porc sau curcan

3 felii de pâine

3 linguri de pesmet

1 pahar cu lapte

1 ou

parmezan ras

1 lingură de pătrunjel tocat

condimente după gust

Toate ingredientele trebuie ametecate într-un castron. Începe cu feliile de pâine albă pe care le veți sfărâma și laptele înainte de a adăuga restul de ingrediente. Rezultatul este o pastă lipicioasă și compactă. Dacă îți place ceapa, adaugă câteva linguri de ceapă tocată și amestecă totul împreună.

Înainte de a trece la prepararea rețetei, este recomandat să lași amestecul să se odihnească în frigider. Între timp, preîncălzește cuptorul și tapetează tava cu hârtie de copt, astfel încât chiftelele să nu se lipească.

Formează bile de dimensiuni medii înainte de a le așeza pe hârtia de copt din tavă. Toarnă un pic de ulei de măsline.

Gătește chiftelele la 200 de grade, timp de 20 de minute, având grijă să le întorci pe cealaltă parte după primele 10 minute. Le poți servi cu legume sotate, orez brun sau o salată mediteraneană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel