Pate vegetal din ciuperci, rețeta gata în 15 minute
Secretul pateului vegetal. Ingredientul cheie care îl face delicios. Rețeta e gata în 15 minute.
Pentru iubitorii și pasionații de mâncăruri pregătite acasă, această rețetă de chifteluțe la cuptor este ușoară, sănătoasă și gustoasă. Ai nevoie doar de câteva ingrediente!...
Ai nevoie de:
350 g de carne de pui, porc sau curcan
3 felii de pâine
3 linguri de pesmet
1 pahar cu lapte
1 ou
parmezan ras
1 lingură de pătrunjel tocat
condimente după gust
Toate ingredientele trebuie ametecate într-un castron. Începe cu feliile de pâine albă pe care le veți sfărâma și laptele înainte de a adăuga restul de ingrediente. Rezultatul este o pastă lipicioasă și compactă. Dacă îți place ceapa, adaugă câteva linguri de ceapă tocată și amestecă totul împreună.
Înainte de a trece la prepararea rețetei, este recomandat să lași amestecul să se odihnească în frigider. Între timp, preîncălzește cuptorul și tapetează tava cu hârtie de copt, astfel încât chiftelele să nu se lipească.
Formează bile de dimensiuni medii înainte de a le așeza pe hârtia de copt din tavă. Toarnă un pic de ulei de măsline.
Gătește chiftelele la 200 de grade, timp de 20 de minute, având grijă să le întorci pe cealaltă parte după primele 10 minute. Le poți servi cu legume sotate, orez brun sau o salată mediteraneană.
Secretul pateului vegetal. Ingredientul cheie care îl face delicios. Rețeta e gata în 15 minute.
Efectele negative ale apei cu lămâie. Ce se întâmplă dacă bei prea multă apă cu lămâie sau prea multă limonadă.
Pune o lămâie tăiată în dormitor înainte de culcare și vezi ce se întâmplă peste noapte. Rezultatul de va uimi!
Alimentele fermentate sunt "super-eroii" care îți întăresc imunitatea și te feresc de virusuri.
Metoda secretă pentru a menține mărarul și pătrunjelul proaspete săptămâni întregi.
Când pui sarea în tocănițe sau ciorbe - la mijlocul gătitului sau la început? Greșeala pe care o fac mulți.
Lămâie în lapte - de ce să pui lămâie în lapte. Beneficii surprinzătoare și cum să folosești această combinație.
De ce să pui puțină lămâie peste cartofii prăjiți sau copți. Lămâia face minuni. Te vei îndrăgosti de această combinație.
Laura Cosoi a dezvăluit rețeta de "coaste de porumb", o gustare ideală pentru vară.