CRIZA MEDICAMENTELOR: Zeci de mii de diabetici afectați. Interviurile DC News și DC Medical

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Realizatorul emisiunii, Val Vâlcu, alături de dr Gabriela Radulian și Radu Gănescu. Foto: DC Medical
Realizatorul emisiunii, Val Vâlcu, alături de dr Gabriela Radulian și Radu Gănescu. Foto: DC Medical

La Interviurile DC News și DC Medical, ediția specială de astăzi, de la ora 16.00, vor vorbi despre CRIZA MEDICAMENTELOR, mai precis despre medicamente pentru diabet care dispar din România de la 1 noiembrie. Sunt zeci de mii de pacienți care vor fi afectați.

De la 1 noiembrie ar urma să dispară de la piață 128 de medicamente, pentru că nu mai au preț aprobat în România. Dacă pentru unele dintre ele Ministerul Sănătății a găsit soluții, permanente sau temporare, sunt medicamente pentru diabet care urmează să dispară pur și simplu. Și, după cum spun medicii, sunt zeci de mii de pacienți care vor fi afectați de această dispariție.

La Interviurile DC News și DC Medical, ediția specială de astăzi, de la ora 16.00, vom vorbi despre exact acești pacienți. Invitați în studiu sunt Radu Gănescu, președintele Coaliţiei Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România (COPAC) și prof dr Gabriela Radulian, de la Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice „Prof. Dr. N. Paulescu" din București, iar în direct, prin telefon, va intra prof dr Maria Moța, șefa Clinicii de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice din cadrul Spitalului Județean de Urgență Craiova.

Interviurile DC News și DC Medical, ediția specială de astăzi, va fi transmisă de la ora 16.00, simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical.

Ulterior emisiunea va putea fi urmărită și aici. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel