Mâncatul la momentul potrivit, mai important decât somnul pentru sănătatea inimii
Mâncatul la momentul potrivit este mai important decât somnul pentru sănătatea inimii. Dar ce înseamnă, de fapt, momentul potrivit.
Ceaiul de foi de dafin şi scorţişoară este ideal pentru slăbit.
Foile de dafin şi scorţişoara sunt o combinație miraculoasă, cu proprietăţi antiseptice, diuretice şi digestive. O ceaşcă de ceai de dafin și scorțișoară, băută imediat după mese, îmbunătăţește sistemul digestiv și previne aciditatea.
Cum se prepară ceaiul de dafin și scorțișoară
"E un ceai bun, diuretic, pentru slăbit. La un litru de apă se ia un betișor de scorțișoară, cinci frunze de dafin și se face ceaiul. Frunzele să fie la fel de mari. Se fierbe ceaiul 15 minute la foc mic", a explicat Lidia Fecioru la Antena 3.
"Se bea câte o ceșcuță pe stomacul gol. Se spune că ajută la slăbire și la arderea grăsimilor. Au contraindicații. Nu-l pot bea femeile însărcinate, cele care alăptează și copii până în șase ani", a declarat bioenergoterapeutul.
Mâncatul la momentul potrivit este mai important decât somnul pentru sănătatea inimii. Dar ce înseamnă, de fapt, momentul potrivit.
De ce e bine să pui puțin bicarbonat pe carne înainte de a o găti. Trucul gospodinelor de la țară.
Cele 5 greșeli comune pe care le faci în bucătărie și care îți pot îmbolnăvi toată familia.
Ai șters vreodată telefonul cu spirt? Ce urmează să afli s-ar putea să te șocheze.
Dacă ai oricare dintre aceste simptome, nu aștepta! Sună la urgențe imediat!
Ce este niacina și la ce ajută, de fapt? Este adevărat că poate crește riscul de boli de inimă?
Află de ce nu este recomandat să ții paharul de vin de cupă.