De ce ar fi bine să folosiți lămâi la gătit. Efectele sunt imediate

Adisa Codruț |
Data publicării:
Apă cu lămâie
Apă cu lămâie

Lămâile pot fi folosite nu numai la ceai sau salata, ci și la marinarea unor tipuri de carne.

Lămâile sunt foarte bune pentru sănătatea noastră. Acționează și ca ingredient pentru a stimula pierderea în greutate. O picătură sau două de lămâie în dieta zilnică este suficientă pentru a vă oferi multiple beneficii pentru sănătate. Sunt sărace în zahăr, calorii și excelente pentru digestie. Lămâile scad nivelul de cortizol, hormon al stresului care declanșează foamea și depozitarea grăsimilor.

Câteva moduri în care puteți folosi lămâile:

* apă cu lămâie - băutura perfectă pentru a bate căldura în timpul verii; nu numai că vă detoxifică corpul, dar și antioxidanții prezenți în lămâie au efecte multiple asupra tulburărilor metabolice. Sucul de lămâie în apă călduță poate fi consumat dimineața devreme pentru o piele strălucitoare și o bună digestie.

* ceaiul de lămâie - ceaiul verde de lămâie este cunoscut pentru a spori pierderea în greutate; în medie, 2-3 căni în fiecare zi, cu picături de lămâie, îți vor tonifica corpul.

* suc de lămâie în salate - strângeți o cantitate suficientă de suc de lămâie în salate. Nu numai că vă oferă un gust aromat și acidulat, ci acționează și ca un ingredient puternic pentru pierderea în greutate.

* pui cu lămâie - sucul de lămâie poate fi folosit la marinarea cărnii, se folosește pentru a înmuia și frăgezi carnea; este potrivit pentru pasionații de fitness, potrivit pinkvilla.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel