Acesta este motivul pentru care ar trebui să pui orez în dulap
De ce ar trebui să pui orez în dulap. 6 lucruri utile pe care le poți face cu orezul.
Lămâile pot fi folosite nu numai la ceai sau salata, ci și la marinarea unor tipuri de carne.
Lămâile sunt foarte bune pentru sănătatea noastră. Acționează și ca ingredient pentru a stimula pierderea în greutate. O picătură sau două de lămâie în dieta zilnică este suficientă pentru a vă oferi multiple beneficii pentru sănătate. Sunt sărace în zahăr, calorii și excelente pentru digestie. Lămâile scad nivelul de cortizol, hormon al stresului care declanșează foamea și depozitarea grăsimilor.
Câteva moduri în care puteți folosi lămâile:
* apă cu lămâie - băutura perfectă pentru a bate căldura în timpul verii; nu numai că vă detoxifică corpul, dar și antioxidanții prezenți în lămâie au efecte multiple asupra tulburărilor metabolice. Sucul de lămâie în apă călduță poate fi consumat dimineața devreme pentru o piele strălucitoare și o bună digestie.
* ceaiul de lămâie - ceaiul verde de lămâie este cunoscut pentru a spori pierderea în greutate; în medie, 2-3 căni în fiecare zi, cu picături de lămâie, îți vor tonifica corpul.
* suc de lămâie în salate - strângeți o cantitate suficientă de suc de lămâie în salate. Nu numai că vă oferă un gust aromat și acidulat, ci acționează și ca un ingredient puternic pentru pierderea în greutate.
* pui cu lămâie - sucul de lămâie poate fi folosit la marinarea cărnii, se folosește pentru a înmuia și frăgezi carnea; este potrivit pentru pasionații de fitness, potrivit pinkvilla.com.
De ce ar trebui să pui orez în dulap. 6 lucruri utile pe care le poți face cu orezul.
Ți s-a spus să nu mănânci înainte de operație? S-ar putea să fi fost degeaba. Uite ce s-a descoperit.
Ai șters vreodată telefonul cu spirt? Ce urmează să afli s-ar putea să te șocheze.
Află de ce nu ar trebui să mai păstrezi roșiile în frigider. Uite cum să le depozitezi corect pentru a te bucura de aroma lor naturală.
Ce este niacina și la ce ajută, de fapt? Este adevărat că poate crește riscul de boli de inimă?