De ce ar fi bine să folosiți lămâi la gătit. Efectele sunt imediate

Adisa Codruț / 23 iun 2021 / 18:06

Lămâile pot fi folosite nu numai la ceai sau salata, ci și la marinarea unor tipuri de carne.

Lămâile sunt foarte bune pentru sănătatea noastră. Acționează și ca ingredient pentru a stimula pierderea în greutate. O picătură sau două de lămâie în dieta zilnică este suficientă pentru a vă oferi multiple beneficii pentru sănătate. Sunt sărace în zahăr, calorii și excelente pentru digestie. Lămâile scad nivelul de cortizol, hormon al stresului care declanșează foamea și depozitarea grăsimilor.

Câteva moduri în care puteți folosi lămâile:

* apă cu lămâie - băutura perfectă pentru a bate căldura în timpul verii; nu numai că vă detoxifică corpul, dar și antioxidanții prezenți în lămâie au efecte multiple asupra tulburărilor metabolice. Sucul de lămâie în apă călduță poate fi consumat dimineața devreme pentru o piele strălucitoare și o bună digestie.

* ceaiul de lămâie - ceaiul verde de lămâie este cunoscut pentru a spori pierderea în greutate; în medie, 2-3 căni în fiecare zi, cu picături de lămâie, îți vor tonifica corpul.

* suc de lămâie în salate - strângeți o cantitate suficientă de suc de lămâie în salate. Nu numai că vă oferă un gust aromat și acidulat, ci acționează și ca un ingredient puternic pentru pierderea în greutate.

* pui cu lămâie - sucul de lămâie poate fi folosit la marinarea cărnii, se folosește pentru a înmuia și frăgezi carnea; este potrivit pentru pasionații de fitness, potrivit pinkvilla.com.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy