DIETA lui Catherine Zeta-Jones. De ce arată așa bine la 51 de ani

Dana Lascu |
Data publicării:
Catherine Zeta-Jones. Foto. Instagram / pagina personală
Catherine Zeta-Jones. Foto. Instagram / pagina personală

Catherine Zeta-Jones, în vârstă de 51 de ani, a dezvăluit tot ce mănâncă într-o zi. Îi plac mult fructele și legumele proaspete, precum și delicii precum ciocolată, cafea și ceai.

Actrița Catherine Zeta-Jones spune că crezul ei în viață este „undeva între” a mânca pentru a trăi și a trăi pentru a mânca.

Când Catherine Zeta-Jones s-a mutat în Statele Unite din Anglia, după ce s-a măritat cu Michael Douglas, a „adus” cu ea dieta clasic europeană.

Actrița, în vârstă de 51 de ani, a împărtășit ce mănâncă într-o zi în revista Harper’s Bazaar. Iată cum arată o zi de dietă din viața superbei actrițe. 

Zeta-Jones este adepta dietei cu „trei mese pe zi”.

Primul lucru, cafeaua! O face într-o presă franceză, deoarece are „nostalgii”.

La micul dejun are nevoie „foarte specifice, în funcție d e perioada din an. Iarna preferă terciul englezesc, la care adaugă brun, banane și afine. Primăvara și vara, trece la iaurt de vanilie fără grăsime, cu afine și zmeură. Totuși, asta este doar în timpul săptămânii. În weekend, familia savurează micul dejun englezesc tradițional, cu slănină britanică importată, cârnați, fasole la cuptor, ouă omletă,  pâine făcută după rețeta de pâine franceză a Marthei Stewart, brioche cu scorțișoară și vanilie. 

La ora 11.00 e ora de ceai. Zeta-Jones face mai multe pauze de ceai pe tot parcursul zilei, pe care îl asociază de obicei cu un biscuit.  „Nu sunt o fană a gustărilor, cu excepția a ceva de ciocolată”, a spus ea. „Pentru mine, ciocolata este un adevărat deliciu. O merit”. 

Prânzul este mai bun dacă ai și companie. În meniu include întotdeauna o salată. Preferatul ei este un amestec de spanac, rucola, muguri de pin, roșii „mari, coapte”, brânză albastră, afine uscate și un sos de ulei de măsline, oțet balsamic și muștar.De obicei consumă pui la grătar, pește la grătar sau vinete umplute. 

La ora 16.30 e ora de ultima cafea a zilei și un biscuit delicios. 

Cina este întotdeauna în jurul orei 20:00. E compusă din o altă salată, de data aceasta cu mere, avocado, portocale și smochine. Și, deși preferă în mod obișnuit peștele și carnea albă, îi place uneori să savureze un filet mignon cu sos de ciuperci de casă și o grămadă de legume proaspete sotate alături. De asemenea, îi place conopida coaptă acoperită cu brânză topită. Un desert simplu îi satisface pofta de dulce, favorita ei fiind înghețata. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel