Dotări noi pentru Spitalul de Pneumoftiziologie din Cluj. Ce aparate se vor achiziționa

Adisa Codruț / 24 sep 2019 / 20:15
Spital de Pneumoftiziologie Cluj  FOTO: Facebook CJ Cluj
Spital de Pneumoftiziologie Cluj FOTO: Facebook CJ Cluj

Consiliul Județean Cluj va aloca pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello" 2.000.000 de lei pentru achiziționarea unor aparaturi și echipamente medicale de ultimă generație.

Dotări noi, aparate. Consiliul Județean Cluj va achiziționa 23 de aparaturi medicale în valoare de 2.000.000 de lei pentru Spitalul de Pneumoftiziologie ”Leon Daniello” din Cluj-Napoca, unitate medicală în subordinea administrației județene, potrivit contului de Facebook al CJ Cluj.

Cu banii alocați vor fi cumpărate 23 de echipamente: un turn de chirurgie minim invazivă – sistem optim pentru chirurgie minim invazivă, un generator Ethicon Endosurgery Generator, o unitate de coagulare cu argon-plasmă APC, un fibrobronhoscop pentru aspirații, o mașină de spălat și dezinfectat endoscoape, o masă pentru examinări bronhologice, un aparat de ventilație JET, o masă de operație mobilă electromecanică, 10 seringi automate, un aparat de anestezie, un videomediastinoscop, un dispozitiv de încălzire a sângelui instantaneu, un sterilizator cu plasmă, precum și un dispozitiv de prevenție a trombozei venoase profunde.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy