File de somon afumat, la pachet cu Listeria în Auchan! Atenție, ALIMENT INFESTAT!

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Auchan retrage de pe piață încă un lot de somon afumat infestat cu Listeria
Auchan retrage de pe piață încă un lot de somon afumat infestat cu Listeria

La o săptămână după ce retrăgea voluntar un lot de somon afumat infestat cu Listeria, Auchan o „comite” din nou! Astăzi a fost publicat, pe site-ul ANSVSA, un nou anunț de retragere de produs. „Vinovatul”, tot Listeria monocitogenes. Și tot în somon afumat a fost găsit!

Compania Auchan anunță, pe site-ul ANSVSA, că retrage un nou lot de file de somon afumat pe motiv că la analize a ieșit ca fiind infestat cu o bacterie periculoasă.

„În urma unei reclamații, compania Auchan recheamă articolul următor: Pouce File de somon afumat 100g, cod EAN : 5949084000153, produs în data de 10.01.2019, expiră la 23.02.2019

În urma analizelor efectuate s-a detectat Listeria monocitogenes.

Persoanele care au achiziționat aceste produse sunt invitate să nu le mai consume și să se întoarcă cu ele la magazin, unde li se va rambursa integral suma", se arată în anunțul sec postat online.

Este a doua „retragere voluntară" din acest produs, precedenta fiind anunțată public pe 5 februarie. Însă, cu o săptămână înainte de aceasta, pe 30 ianuarie, aceeași companie Auchan retrăgea și pachete de zahăr brun de la Solaris, bănuite că ar avea în interior corpuri străine.

Cât de gravă este listerioza, boala provocată de și ce poți face în caz că te îmbolnăvești, aflați AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel