Fisticul, IMPORTANT în reducerea colesterolului și hipertensiunii. Alte 4 beneficii

DCMedical Team |
Data publicării:
Fisticul are beneficii pentru sănătate  FOTO: pixabay
Fisticul are beneficii pentru sănătate FOTO: pixabay

Fisticul, importantă sursă de proteine, are o serie de beneficii asupra organismului uman.

Fisticul conține nutrienți care ajută la slăbit, pe lângă beneficiile pe care le are asupra inimii și intestinelor. Iată 4 beneficii ale acestuia:

1. Prevenirea cancerului - fisticul conține antioxidanți vitali pentru sănătate deoarece joacă un rol important în reducerea riscului unor afecțiuni precum cancerul.

3. Scade și tensiunea arterială crescută - fisticul reduce riscul de boli de inimă. Bogat în antioxidanți, fisticul scade colesterolul din sânge și poate îmbunătăți tensiunea arterială, reducând astfel riscul de a vă îmbolnăvi de inimă. 

4. Are grijă de vasele de sânge - sursă excelentă de aminoacid L-arginină, transformat în oxid nitric în organism, fisticul promovează astfel sănătatea circulației sanguine.

5. Poate ajuta la scăderea zahărului din sânge - deși are mulți carbohidrați - mai mulți decât majoritatea nucilor - , fisticul are un indice glicemic scăzut, deci nu duce la creșterea zahărului din sânge.

Mai multe puteți citi pe Spectacola.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel