Sucul de soc, beneficii pentru diabetici. Scade nivelul de zahăr din sânge și arde grăsimile
Acest suc delicios scade glicemia și topește grăsimea. Previne și alte boli.
Foarte multă lume evită grăsimile și în general alimentele bogate în calorii, de teama kilogramelor în plus. În realitate, grăsimile nu sunt niște toxine, ci vitale vieții, explică celebrul medic...
"Dacă ești idealist când vine vorba de mâncare, riști să mori de foame.
Paul Rozin, un psiholog de la Universitatea din Pennsylvania, a făcut un sondaj cu privire la percepția consumatorilor despre alimente…cu rezultate surprinzătoare:
50% dintre ei au impresia că o cantitate mică de mâncare bogată în calorii îngrașă mai tare decât o cantitate mare de mâncare săracă în calorii.
30% dintre ei sunt convinși că un regim complet lipsit de grăsimi este mai sănătos decât un regim cu conținut mic de grăsime.
A făcut și un experiment în care propunea următorul scenariu: imaginați-vă că veți fi singur pe o insulă pustie timp de un an și că puteți lua cu voi doar apă și un singur aliment. Ce ați alege din următoarele variante: porumb, germeni de soia, spanac, piersici, banane, hotdog, ciocolată?
Clasamentul a fost următorul: banane 42%, spanac 27%, porumb 12%, germeni de soia 7%, piersici 5%, hotdog 4%, ciocolată 3%. Concluzia tristă a fost că doar 7% dintre participanți ar fi supraviețuit, hotdog-ul și ciocolata fiind singurele variante care asigurau nutrienții necesari.
Cum de s-a ajuns la paradoxul de a considera grăsimile niște toxine, când ele sunt de fapt vitale vieții? Cât despre dulciuri, percepția este și mai denaturată. Întrebați cum ar caracteriza “prăjitura cu ciocolată” într-un singur cuvânt, majoritatea americanilor a răspuns “vină/păcat/culpabilitate”.
Iată ce se întâmplă, a spus Rozin, când nutriția se transformă în nutriționism. Ideologiile sunt periculoase în orice domeniu, așa ajungem să credem că dietetic= sănătos. Greșit, noi creștem din făinoase și grăsime, nu din frunze și apă!!!!", a scris medicul nutriționist Mihaela Bilic pe Instagram.
Acest suc delicios scade glicemia și topește grăsimea. Previne și alte boli.
Ce efect are ceaiul asupra tensiunii arteriale. Detaliul pe care trebuie să îl știi.
Acest ulei reduce semnificativ inflamația din organism. Pur și simplu mătură deșeurile.
Acest condiment care te protejează de infecții, reglează glicemia și te scapă de tuse, are efect antibacterian și antiinflamator.
Un singur aliment care îți reglează tensiunea – și nu, nu e usturoiul!
Oferind soluții naturale pentru stres și oboseală, acest remediu străvechi ne ajută să redescoperim armonia dintre corp și minte.
Acest aliment curăță intestinul în profunzime și reduce inflamația.
Peștele care conține o cantitate importantă de Omega-3. Susține sănătatea oaselor și a inimii.
6 motive să mănânci un măr verde pe zi. Beneficiile te vor surprinde.