Irina Loghin, în formă la 82 de ani: ce alimente nu lipsesc niciodată din meniul ei

DCMedical Team |
Data publicării:
Irina Loghin, dietă
Irina Loghin, dietă

Irina Loghin a dezvăluit cum reușește să fie în cea mai bună formă la 82 de ani, dar și ce nu-i lipsește niciodată din meniul ei.

Irina Loghin este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară. Ajunsă la vârsta de 82 de ani, Irina Loghin se menține în continuare într-o formă de zile mari, însă pentru acest lucru, artista duce un stil de viață sănătos. Recent, cântăreața s-a hotărât să dezvăluie câteva dintre secretele sale legate de acest aspect.

Invitată la Legendele cu Dan Negru, Irina Loghin a mărturisit la ce aliment a renunțat de mai bine de 50 de ani. Cu toate astea, sportul ocupă primul loc pentru artistă, care spune că nu există zi în care nu iese să se plimbe câte o oră jumătate sau două.

„Mă simt foarte bine cu alimentaţia pe care o folosesc şi aş dori să învăţaţi să mâncaţi aşa cum trebuie. Astea sunt încercate pe mine. (...) Regimul alimentar a contat foarte mult şi mişcarea. Nu pot să spun că la 82 de ani ai mei, fac pe zmeul şi zbor, câteodată mă mai trezesc ca funia în sac. E lege, în fiecare zi fac mişcare. Am orele când ies: o oră jumătate-două”, a spus Irina Loghin la emisiunea Legendele cu Dan Negru.

Află detalii despre dieta Irinei Loghin pe Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel