Jojo, alimentul la care nu poate renunța: Am ținut diete toată viața. Îmi place, nu-i rezist

Jojo consideră dieta ca un mod de viață, iar dacă la unele alimente a putut renunța cu ușurință, în fața unuia nu-i rezistă.
Jojo, cântăreața și actrița din serialul Clanul, se menține într-o formă de invidiat pentru vârsta și condiția sa, fiind mamă a doi copii. De altfel, artista nu pare să facă eforturi supraomenești, ci consideră că tot acest proces nu este altceva decât ”un mod de viață”, și chiar dacă a renunțat la unele alimente, unul se află în continuare pe lista sa de alimente permise.
”Am ținut diete toată viața mea! Cu mici pauze, evident! Spun asta pentru că nu mai dietă, deja a devenit un mod de viață. Noi tot timpul a trebuit să fim în formă ca actrițe, a devenit așa un regim pe care-l țin orice ar fi.
Bine că mă mai răsfăț și eu din când în când cu tot felul de lucruri, dar s-a creat un echilibru și nu mai simt chiar așa! Pot să trăiesc fără cartofi prăjiți bine merci, dar ciocolata îmi place, nu-i rezist.
Și pastele și pizza îmi plac. M-am educat să nu mai poftesc chiar la orice din punct de vedere culinar. N-aș mânca niciodată șorici sau jumări, nu aș pune gura. Fii-miu, în schimb, e mort după șorici, eu nu”, a declarat Jojo pentru Click.
Dieta lui Jojo, similar cu cel al Monicăi Anghel
Potrivit Ego, Jojo (41 de ani) ține dieta pe care a urmat-o și Monica Anghel cu ceva vreme în urmă. Este vorba de un regim foarte bine stabilit, format din mic dejun, gustare, prânz, gustare și cină, așa cum recomandă de altfel toți nutriționiștii.
Micul dejun - un ou fiert cu 50 de grame de brânză proaspătă mai puțin grasă sau cu cașcaval semidegresat și un ardei gras (verde sau roșu) cafea fără zahăr sau cu îndulcitor;
Gustare 1 - un măr sau o felie de ananas sau 15-20 de sâmburi de migdale;
Prânz - ciorbă de legume, cu carne și cu ou bătut pe deasupra (Atenție! fără pâine) sau vrăbioară de vită sau mușchiuleț de porc cu salată (păpădie, roșii cherry etc);
Gustare 2 - chefir sau sana semidegresate;
Cina - un bol mare cu salată verde (verdețuri) un pește alb sau curcan.
Efectele surprinzătoare ale consumului zilnic de ciocolată. Ce se întâmplă în organism
Ciocolata este una dintre cele mai populare produse dulci din întreaga lume, puțini fiind cei care nu o îndrăgesc. Indiferent de forma sub care se consumă, fie că e în înghețată, biscuiți, ciocolată caldă au clasica tabletă de ciocolată, sunt mulți care o savurează.
Ce se întâmplă însă în organism în cazul unui consum regulat? Nutriționista Courtney D'Angelo, autoarea cărții Go Wellness, susține că există efecte surprinzătoare. Este important să rețineți că nu toată ciocolata este creată la fel. Cacao, în forma sa naturală, este plină de antioxidanți și nutrienți sănătoși, astfel că varianta ciocolatei negre este adesea mai sănătoasă decât alte tipuri care vin cu adaos de zahăr.
Îmbunătățește sănătatea inimii
Ciocolata neagră a fost asociată cu o posibilă îmbunătățire a sănătății inimii datorită puterii antioxidanților (flavonoizi).
”Există antioxidanți în ciocolata neagră care pot crește circulația sângelui în inimă, pot reduce riscul de coagulare și chiar s-a dovedit că scad tensiunea arterială”, spune D’Angelo. Altfel spus, ”o relație sănătoasă cu ciocolata ar putea reduce riscurile de accident vascular cerebral și al bolilor de inimă”, susține D'Angelo, citată de EatThis.
Poate reduce stresul
Unele studii au dovedit că un consum zilnic de ciocolată pot să vă binedispună.
”Dacă vă gândiți bine, consumul de ciocolată aproape întotdeauna vă îmbunătățește starea de spirit, iar studiile arată că persoanele care mănâncă ciocolată au raportat că se simt mai puțin stresate”, spune D’Angelo. ”Cercetătorii cred că acest lucru se datorează modului în care ciocolata poate avea un impact pozitiv asupra sănătății inimii, deoarece stresul este un factor de risc al bolilor cardiovasculare”.
Doza de magneziu
Ciocolata conține magneziu, care are multe beneficii și este un mineral care se găsește în mod natural atât în pământ, cât și în corpul uman. Citește mai departe AICI.
Vezi și: Trufele, luxul anti-cancer. Conțin un compus antioxidant puternic
-
-
-
-
Menopauza crește riscul de boli cardiovasculare26.08.2025, 20:56
-
Insula Iubirii și provocările relațiilor. Rolul ispitelor în cupluri26.08.2025, 20:26
Ai fost mințit! Acest aliment pe care îl consumi zilnic îți face mai mult rău decât zahărul
Cel mai subestimat aliment pentru siluetă. Îl ai deja în bucătărie!
Ai încercat totul ca să slăbești și tot nu funcționează? Nutriționiștii spun că acest aliment banal din bucătărie e cheia!
Alimentele care reduc inflamația în două săptămâni. Medicii le recomandă
Aceaste alimente reduc inflamația în două săptămâni, spun medicii.
Mișcarea somatică: cheia relaxării corpului. Secretul eliberării tensiunii musculare
Ce nu ai știut despre uleiul de pește. Adevărul despre Omega-3. Citește asta înainte să mai iei suplimente
De ce avem nevoie de vitamina D și calciu pentru oase puternice. Ce se întâmplă cu oasele tale când atingi aportul zilnic recomandat
Legătura dintre alimentație și durere. Cum o dietă echilibrată luptă împotriva durerii cronice
Alimente care funcționează ca injecțiile pentru slăbit. Ce recomandă un expert în nutriție
Hidratarea: secretul sănătății la orice vârstă. De ce nevoile de apă cresc odată cu vârsta
Apa detoxifiantă după sărbători. Curăță ficatul și topește grăsimea. Multe femei adoră această rețetă
Adevărul despre zahăr: de ce corpul tău chiar NU poate trăi fără el!
De ce are nevoie corpul nostru de zahăr: mai mult decât un gust dulce. Cum să consumi zahăr în mod sănătos.
Alimentele care îți cresc imunitatea. Te țin departe de răceli și alte boli
Alimentele care îți sprijină apărarea naturală a organismului. Ce rol joacă alimentele în stimularea sistemului imunitar.
Cum poate dieta mediteraneană să îmbunătățească memoria. Nutrienții cheie de care are nevoie un creier sănătos
Acest medicament vechi prelungește viața. Medicii sunt uimiți de rezultate. Adio dietă!
Băutura minune cu oțet și chia pe stomacul gol. Lygia Alexandrescu avertizează: Împreună produc variații de tensiune
Cum se bea ceaiul corect. Reguli de aur pentru o ceașcă perfectă de fiecare dată
Impactul consumului de zahăr asupra sănătății mintale. Cât de ușor se formează dependența de zahăr și de ce nu este doar o problemă alimentară
Ceaiul de măceșe: secretul unui sistem imunitar puternic. Efectele măceșelor asupra inimii și zahărului din sânge
Măceșele, alături de gustul lor dulce-acrișor, sunt bogate în vitamine și antioxidanți, având numeroase beneficii pentru sănătate.
Ce se întâmplă dacă bei cafea înainte să ieși afară, în frig
De ce să nu bei cafea dacă ieși în frig. Cum influențează corpul și sănătatea.
Dieta pentru colonoscopie: ce să mănânci 3 zile înainte, în ziua procedurii și după. Evită aceste greșeli dacă vrei să nu ai dureri
A mâncat un castravete întreg și internetul a explodat. Iată ce s-a întâmplat în corpul lui! Video VIRAL pe TikTok
Detox cu supă de oase: dietă minune sau minciună virală?
Supa de oase promite detoxifiere, piele perfectă și articulații sănătoase, dar ce spune știința? Este un "elixir" sau doar o modă virală?