Jojo, alimentul la care nu poate renunța: Am ținut diete toată viața. Îmi place, nu-i rezist

Sonia Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
jojo. FOTO. Intragram @Jojo
jojo. FOTO. Intragram @Jojo

Jojo consideră dieta ca un mod de viață, iar dacă la unele alimente a putut renunța cu ușurință, în fața unuia nu-i rezistă.

Jojo, cântăreața și actrița din serialul Clanul, se menține într-o formă de invidiat pentru vârsta și condiția sa, fiind mamă a doi copii. De altfel, artista nu pare să facă eforturi supraomenești, ci consideră că tot acest proces nu este altceva decât ”un mod de viață”, și chiar dacă a renunțat la unele alimente, unul se află în continuare pe lista sa de alimente permise.

”Am ținut diete toată viața mea! Cu mici pauze, evident! Spun asta pentru că nu mai dietă, deja a devenit un mod de viață. Noi tot timpul a trebuit să fim în formă ca actrițe, a devenit așa un regim pe care-l țin orice ar fi.

Bine că mă mai răsfăț și eu din când în când cu tot felul de lucruri, dar s-a creat un echilibru și nu mai simt chiar așa! Pot să trăiesc fără cartofi prăjiți bine merci, dar ciocolata îmi place, nu-i rezist.

Și pastele și pizza îmi plac. M-am educat să nu mai poftesc chiar la orice din punct de vedere culinar. N-aș mânca niciodată șorici sau jumări, nu aș pune gura. Fii-miu, în schimb, e mort după șorici, eu nu”, a declarat Jojo pentru Click.

Vezi și: Postul, curățenie spirituală și digestivă. Ce să faci să scapi de pofte: În loc să îți dorești o ciocolată, mai bine faci o rugăciune

Dieta lui Jojo, similar cu cel al Monicăi Anghel

Potrivit Ego, Jojo (41 de ani) ține dieta pe care a urmat-o și Monica Anghel cu ceva vreme în urmă. Este vorba de un regim foarte bine stabilit, format din mic dejun, gustare, prânz, gustare și cină, așa cum recomandă de altfel toți nutriționiștii.

Micul dejun - un ou fiert cu 50 de grame de brânză proaspătă mai puțin grasă sau cu cașcaval semidegresat și un ardei gras (verde sau roșu) cafea fără zahăr sau cu îndulcitor;

Gustare 1 - un măr sau o felie de ananas sau 15-20 de sâmburi de migdale;

Prânz - ciorbă de legume, cu carne și cu ou bătut pe deasupra (Atenție! fără pâine) sau vrăbioară de vită sau mușchiuleț de porc cu salată (păpădie, roșii cherry etc);

Gustare 2 - chefir sau sana semidegresate;

Cina - un bol mare cu salată verde (verdețuri) un pește alb sau curcan.

Vezi și: Monica Anghel, motivul care a făcut-o să slăbească 30 de kg: Nu presiunea socială, ci diagnosticul a fost cel care m-a determinat

Efectele surprinzătoare ale consumului zilnic de ciocolată. Ce se întâmplă în organism

Ciocolata este una dintre cele mai populare produse dulci din întreaga lume, puțini fiind cei care nu o îndrăgesc. Indiferent de forma sub care se consumă, fie că e în înghețată, biscuiți, ciocolată caldă au clasica tabletă de ciocolată, sunt mulți care o savurează.

Ce se întâmplă însă în organism în cazul unui consum regulat? Nutriționista Courtney D'Angelo, autoarea cărții Go Wellness, susține că există efecte surprinzătoare. Este important să rețineți că nu toată ciocolata este creată la fel. Cacao, în forma sa naturală, este plină de antioxidanți și nutrienți sănătoși, astfel că varianta ciocolatei negre este adesea mai sănătoasă decât alte tipuri care vin cu adaos de zahăr.

Îmbunătățește sănătatea inimii

Ciocolata neagră a fost asociată cu o posibilă îmbunătățire a sănătății inimii datorită puterii antioxidanților (flavonoizi).

”Există antioxidanți în ciocolata neagră care pot crește circulația sângelui în inimă, pot reduce riscul de coagulare și chiar s-a dovedit că scad tensiunea arterială”, spune D’Angelo. Altfel spus, ”o relație sănătoasă cu ciocolata ar putea reduce riscurile de accident vascular cerebral și al bolilor de inimă”, susține D'Angelo, citată de EatThis.

Poate reduce stresul

Unele studii au dovedit că un consum zilnic de ciocolată pot să vă binedispună.

”Dacă vă gândiți bine, consumul de ciocolată aproape întotdeauna vă îmbunătățește starea de spirit, iar studiile arată că persoanele care mănâncă ciocolată au raportat că se simt mai puțin stresate”, spune D’Angelo. ”Cercetătorii cred că acest lucru se datorează modului în care ciocolata poate avea un impact pozitiv asupra sănătății inimii, deoarece stresul este un factor de risc al bolilor cardiovasculare”.

Doza de magneziu

Ciocolata conține magneziu, care are multe beneficii și este un mineral care se găsește în mod natural atât în pământ, cât și în corpul uman. Citește mai departe AICI.

Vezi și: Trufele, luxul anti-cancer. Conțin un compus antioxidant puternic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel