Cum faci diferența între stres și anxietate: simptomele pe care nu trebuie să le confunzi niciodată
Diferențele dintre stres și anxietate este explicată de căter specialiști. Iată care snt simptomele pentur fiecare dintre afecțiuni:
Diferențele dintre stres și anxietate este explicată de căter specialiști. Iată care snt simptomele pentur fiecare dintre afecțiuni:
Un studiu de lungă durată a găsit o legătură între poluarea aerului și un risc crescut de demență.
Mihaela Rădulescu a dezvăluit secretul tenului său perfect.
Kate Middleton folosește un produs banal și ieftin pentru îngrijirea tenului.
Khloe Kardashian a dezvăluit cum a reușit să scape de kilogramele în plus, dar și băutura minune care a ajutat-o în acest proces.
Dacă suferiți de o erupție pe termen lung sau recurentă, aceasta ar putea fi legată de stres, susțin experții.
Sunt câteva alimente pe care medicii nutriționiști nu le-ar consuma.
Femeile de orice vârstă pot suferi de uscăciune vaginală, dar este mai frecventă la femeile care sunt în post-menopauză.
Afecțiunile cronice interacționează între ele, astfel că una dintre ele poate atrage după sine și altele.
O porție de migdale oferă vitamine, minerale, fibre și alți nutrienți esențiali pentru organism.
Elizabeth Hurley are o siluetă de vis la 56 de ani și spune că nu renunță la mișcare.
Raluka, una dintre cele mai apreciate vedete din România, spune că nu ține vreun regim ca să fie în formă și că mănâncă orice.
Un studiu arată cât de mult au luat în greutate oamenii, în medie, în perioada pandemiei.
Cori Grămescu, nutriționist și antrenor de fitness, a vorbit despre problema de care se lovesc femeile atunci când vor să slăbească.
Cori Grămescu, nutriționist și antrenor de fitness, a explicat ce ar trebui să faci dacă vrei să slăbești și să te menții mult timp.
Alcoolul afectează memoria, producând daune ireversibile în creier.
Avocado, fisticul, soia, cartofii sau spanacul, printre altele, au mai mult potasiu decât bananele.
Renunță la aceste alimente și băuturi și vei vedea cum îți recapeți energia și starea de bine.
Irina Loghin a dezvăluit cum reușește să fie în cea mai bună formă la 82 de ani, dar și ce nu-i lipsește niciodată din meniul ei.
Ceea ce consmi la cină are o importanță mai mare decât ai fi crezut. Alimentele pot scădea riscul de bli cardiovasculare.
Consumăm alimente cu 420% mai multă sare decât cea recomandată de Organizația Mondială a Sănătății!
Medicul dermatolog Olga Melnic recomandă consumul de fructe și legume precum morcovi și portocale pentru un ten sănătos.