Dieta lui Cătălin Scărlătescu. A slăbit 50 de kilograme, dar nu poate renunța la un aliment
Cătălin Scărlătescu a pierdut 50 de kilograme cu ajutorul unei diete sănătoase. Celebrul Chef a dezvăluit care este alimentul la care nu a putut renunța niciodată, chiar dacă...
În urmă cu câțiva ani, Cătălin Scărlătescu uimea pe toată lumea cu noua sa siluetă: minus 50 de kilograme. Rezultatul a fost uimitor, iar sacrificiul uriaș. Celebrul bucătar a urmat in regim restrictiv, din care a eliminat unele alimente.
Acum, Scărlătescu își permite să mai deguste și din preparatele „interzise” la dietă, însă spune că încearcă să nu exagereze. De exemplu, adoră să aibă un mic dejun consistent, însă încearcă să se rezume la a consuma alimentele grase cam o dată pe săptămână.
„Vă spun doar cum arată micul dejun ideal pentru mine. Ouă ochiuri, brânză cu mucegai, bacon și castraveți murați, cu pâine prăjită. Nu întotdeauna, o dată sau de două ori pe săptămână. În rest, e cu pas, fără.”, a declarat Scărlătescu pentru VIVA.
Citește continuarea pe Spectacola și află care este alimentul la care nu poate renunța chef Cătălin Scărlătescu.
Cea mai subestimată legumă din bucătărie. Ajută inima, sistemul osos și scade riscul de boli
Ceaiul de ghimbir: beneficii demonstrate științific pentru inimă, imunitate și metabolism
Un ceai vechi de secole face valuri în medicina modernă. Este plin de antioxidanți și previne bolile de inimă și diabetul.
Tot ce trebuie să știi despre semințele de chia. 5 beneficii dacă le consumi zilnic
Folosite de mii de ani, semințele de chia continuă să impresioneze prin potențialul lor nutritiv și versatilitatea lor în alimentație.
Cum se bea ceaiul corect. Reguli de aur pentru o ceașcă perfectă de fiecare dată
Planta aromatică ce îți menține funcționarea creierului și reduce stresul
Sucul de merișoare, aliat al arterelor. Le redă flexibilitatea și stimulează circulația sanguină
Un ingredient simplu îți poate salva mintea și corpul după 60 de ani. Fructul recomandat de experții de la Harvard
Reduc inflamația, protejează creierul și încetinesc îmbătrânirea. Și tot ce trebuie e să mănânci asta zilnic.
Leguminoasa banală care are mai multă proteină decât un ou și scade colesterolul fără efort
Această leguminoasă banală are mai multă proteină decât un ou și îți poate scădea colesterolul fără niciun efort.
Cel mai sănătos suc pentru inimă. Până la de trei ori mai mulți antioxidanți decât ceaiul verde
Cel mai sănătos suc pentru inimă. Până la de trei ori mai mulți antioxidanți decât ceaiul verde.
Uleiul care reduce inflamația din organism. Cercetătorii spun că ar putea fi secretul unei vieți mai sănătoase
Acest ulei reduce semnificativ inflamația din organism. Pur și simplu mătură deșeurile.
Alimentul poate scăpa milioane de oameni de diabet și boli de inimă
Acest aliment poate preveni diabetul și bolile de inimă. E plin de fibre și reduce colesterolul și scade inflamația.
Ceaiul aromat care reduce inflamația din organism, previne infecțiile și te calmează. Este ideal în perioadele cu vreme rece
Cel mai bun antioxidant natural. Curăță vasele de sânge. E de 10 ori mai puternic decât orice supliment
Planta care îți poate ușura respirația și calma tusea natural
Este matcha o alternativă mai sănătoasă la cafea? Iată ce trebuie să știți despre matcha
Efectele ascunse ale cofeinei. Cât de multă cofeină îți atacă creierul
EXCLUSIV Plante și ceaiuri care ajută la curățarea plămânilor
Ceaiul și ciocolata, efect asupra hipertensiunii arteriale
Ce efect are ceaiul asupra tensiunii arteriale. Detaliul pe care trebuie să îl știi.
Superalimente pe care trebuie să le mănânci în fiecare zi. Mâncăruri esențiale pentru energie și vitalitate
Motivele pentru care să bei ceai de ceapă. Cu ce plantă aromatică se combină
Acest ceai scade hipertensiunea și glicemia. Are efect semnificativ.
