Ai cu 50% mai puține șanse să rămâi gravidă, dacă faci asta

Femeile își pot distruge șansele de a rămâne însărcinate, dacă evită fructele sau dacă mănâncă prea multe alimente nesănătoase, potrivit unui nou...
Cercetătorii australieni au descoperit că femeile care au mâncat mai puțin de trei fructe pe lună au avut cu 50% mai puține șanse să rămână gravide decât femeile care au consumat fructe de trei sau de mai multe ori pe lună.
Mituri legate de sarcină, dezmințite
Experții au tras un semnal de alarmă cu privire la miturile legate de sarcină, cum ar fi faptul că fructele trebuie evitate atunci când încerci să rămâi însărcinată.
Cercetătorii au analizat și impactul dietei asupra infertilității și au descoperit că la femeile cu cel mai mic consum de fructe, riscul de infertilitate a crescut de la 8% la 12%, iar la cele care au mâncat fast-food de patru sau mai multe ori pe săptămână, riscul de infertilitate a crescut de la 8% la 16%.
Fructele sunt foarte sănătoase și nu trebuie tratate ca dulciurile sau ca băuturile carbogazoase, adevărate pericole pentru sănătatea unei femei care încearcă că rămână gravidă.
-
-
Vitaminele B pot încetini declinul cognitiv și preveni demența27.08.2025, 18:08
-
-
-
De ce să nu mai măcânci pâine albă cu mezeluri, cârnați sau sarmale
Ce se întâmplă dacă NU mănânci fast food 7 zile. Efectele sunt bruște și reale
Ce băuturi trebuie să eviți pe caniculă. Uite cu ce le înlocuiești. Adevărul despre apă
Cum să slăbești fără dietă. Trucul simplu care funcționează mereu
Brânza care îți îmbunătățește memoria. Compusul din această brânză e secretul unui creier sănătos
Ce se întâmplă dacă mănânci cozonac imediat după o masă copioasă
Adevărul despre "te îngrași dacă mănânci seara târziu". Ce te îngrașă, de fapt
Crezi că mănânci corect? Adevărul cutremurător despre dieta sănătoasă care îți poate distruge inima
Crezi că mănânci corect? Adevărul cutremurător despre dieta sănătoasă care îți poate distruge inima
De ce este chefirul atât de sănătos. Beneficiile acestui superaliment și cum să alegi cel mai sănătos chefir
Băuturile îndulcite: o cauză majoră a bolilor cronice. Impact global asupra sănătății publice
Ceaiul de măceșe: secretul unui sistem imunitar puternic. Efectele măceșelor asupra inimii și zahărului din sânge
Măceșele, alături de gustul lor dulce-acrișor, sunt bogate în vitamine și antioxidanți, având numeroase beneficii pentru sănătate.
Ce să mănânci când ai gastrită? 7 alimente care îți salvează stomacul
Ai dureri de stomac și senzație de arsură? Nu mai ignora semnalele. Ce alimente îți pot salva stomacul și pe care trebuie să le eviți.
Cea mai bună oră să bei cafea pentru a proteja inima. O ceașcă la momentul potrivit aduce beneficii majore
Un aliment surprinzător ajută somnul. Îmbunătățește biomarkerii ce au impact direct asupra somnului
Substanța din corp care provoacă cheaguri de sânge. Uite singurul FRUCT care o ține sub control. NU-l mănânci prea des
Obezitatea infantilă: cauze și soluții pentru părinți. Prevenție și educație pentru generațiile viitoare
Ai trecut de 50 de ani? Așa te ajută alimentația să-ți protejezi mușchii
După 50, corpul tău are nevoie de altceva – află ce alimente te ajută să eviți durerile și accidentările! Cum îți poate proteja dieta mușchii și oasele!
Cum să slăbești cu ciorbă. Mihaela Bilic dezvăluie trucul: Nimic nu satură mai bine! E ieftină, umple stomacul
Superalimente pe care trebuie să le mănânci în fiecare zi. Mâncăruri esențiale pentru energie și vitalitate
Slăbești de două ori mai mult cu alimente minim procesate
Dieta vegetariană: risc mai scăzut de diabet și cancer. Ce trebuie să știi înainte să renunți la carne
Băutura care îți oferă mai multă energie decât un energizant: 4 beneficii uriașe
Fructele de vară care țin glicemia sub control
Acestea sunt cele mai indicate fructe de vară pentru diabetici.