Ai cu 50% mai puține șanse să rămâi gravidă, dacă faci asta

Femeile își pot distruge șansele de a rămâne însărcinate, dacă evită fructele sau dacă mănâncă prea multe alimente nesănătoase, potrivit unui nou...
Cercetătorii australieni au descoperit că femeile care au mâncat mai puțin de trei fructe pe lună au avut cu 50% mai puține șanse să rămână gravide decât femeile care au consumat fructe de trei sau de mai multe ori pe lună.
Mituri legate de sarcină, dezmințite
Experții au tras un semnal de alarmă cu privire la miturile legate de sarcină, cum ar fi faptul că fructele trebuie evitate atunci când încerci să rămâi însărcinată.
Cercetătorii au analizat și impactul dietei asupra infertilității și au descoperit că la femeile cu cel mai mic consum de fructe, riscul de infertilitate a crescut de la 8% la 12%, iar la cele care au mâncat fast-food de patru sau mai multe ori pe săptămână, riscul de infertilitate a crescut de la 8% la 16%.
Fructele sunt foarte sănătoase și nu trebuie tratate ca dulciurile sau ca băuturile carbogazoase, adevărate pericole pentru sănătatea unei femei care încearcă că rămână gravidă.
-
Alexandru Rogobete, anunț important despre analizele medicale12.10.2025, 14:01
-
Otrava pe care o conțin rujurile. Ce trebuie să știi12.10.2025, 12:29
-
-
Donald Trump, din nou la spital12.10.2025, 09:57
-
Greșeala care distruge nutrienții din broccoli. Cum să gătești broccoli pentru beneficii maxime
Ce să mănânci când ai gastrită? 7 alimente care îți salvează stomacul
Ai dureri de stomac și senzație de arsură? Nu mai ignora semnalele. Ce alimente îți pot salva stomacul și pe care trebuie să le eviți.
Substanța din corp care provoacă cheaguri de sânge. Uite singurul FRUCT care o ține sub control. NU-l mănânci prea des
Ora la care mănânci, impact asupra kilogramelor
Cum să slăbești cu ciorbă. Mihaela Bilic dezvăluie trucul: Nimic nu satură mai bine! E ieftină, umple stomacul
Hidratarea: secretul sănătății la orice vârstă. De ce nevoile de apă cresc odată cu vârsta
Gătești cu acest ulei? Hrănește una dintre ele mai agresive forme de cancer
Autofagia: curățenia generală a corpului. Distruge celulele canceroase și întărește sistemul imunitar. Cât timp durează
Dieta pentru endometrioză care reduce durerea. 4 suplimente care chiar funcționează
Mâncatul la momentul potrivit, mai important decât somnul pentru sănătatea inimii
Mâncatul la momentul potrivit este mai important decât somnul pentru sănătatea inimii. Dar ce înseamnă, de fapt, momentul potrivit.
Dieta care reduce riscul de Alzheimer, indiferent de vârstă
Adevărul despre "te îngrași dacă mănânci seara târziu". Ce te îngrașă, de fapt
7 alimente care reduc stresul și anxietatea
De ce este chefirul atât de sănătos. Beneficiile acestui superaliment și cum să alegi cel mai sănătos chefir
Impactul consumului de zahăr asupra sănătății mintale. Cât de ușor se formează dependența de zahăr și de ce nu este doar o problemă alimentară
Dieta vegetariană: risc mai scăzut de diabet și cancer. Ce trebuie să știi înainte să renunți la carne
Dieta pe care o urmează medicii! Slăbești rapid și îți protejezi inima
Această combinație de alimente îți topește grăsimea de pe burtă
Dieta Paleo topește zeci de kilograme, reduce inflamația din corp, reglează hormonii. De ce o adoră multe femei
Legumele crucifere, arma secretă împotriva hipertensiunii
Acestă legumă scade hipertensiunea arterială și previne degradarea creierului.
Tot ce s-a spus până acum despre slăbit este greșit! De ce "mănâncă mai puțin și mișcă-te mai mult" nu ajută
Ceaiul de măceșe: secretul unui sistem imunitar puternic. Efectele măceșelor asupra inimii și zahărului din sânge
Măceșele, alături de gustul lor dulce-acrișor, sunt bogate în vitamine și antioxidanți, având numeroase beneficii pentru sănătate.
De ce să mănânci un măr verde pe zi. 6 beneficii dovedite științific
6 motive să mănânci un măr verde pe zi. Beneficiile te vor surprinde.