Corina Dănilă a slăbit spectaculos 20 kg. Dieta care promite schimbări RADICALE de look
Corina Dănilă a slăbit spectaculos 20 de kilograme, urmând niște reguli foarte stricte.
Vedeta ajunsese să cântărească 77 de kilograme, iar durerile de spate se înmulțiseră, motiv pentru care a luat măsuri radicale.
„Totul a culminat într-o dimineaţă de 13 martie 2017, când nu m-am mai putut da jos din pat de dureri. Am realizat că trebuie să iau neapărat măsuri. Am făcut exerciţii specifice pentru coloană şi corectarea posturii, precum şi terapie cu energie termică. În paralel, sub îndrumarea unui nutriţionist, mi-am schimbat stilul alimentar”, a dezvăluit Corina Dănilă.
În ce constă dieta care a ajutat-o să slăbească spectaculos
Corina Dănilă a exclus total zahărul, panificațiile, prăjelile și carbohidrații.
„Îmi plăceau mult cartofii prăjiţi. Acum, adio şi un praz verde. Îmi mai fac câteodată o focaccia din făină de migdale cu mozzarela light, o porţionez şi mănânc din ea două zile. Iar când simt neapărat nevoia de dulce, îmi iau o ciocolăţică mică pentru diabetici, că e îndulcită cu stevie, nu cu zahăr. O mănânc pe post de gustare, cu o portocală. Asta se întâmplă până în orele 15.00-16.00. De alt-el, fructele le pot mânca doar până în ora 16.00 şi nu orice fructe. Le evit pe cele bogate în fructoză (bananele, strugurii), am voie doar mere, ananas, cireşe, căpşune, fructe de pădure. Dar nu îmi e greu să mă abţin. Odată ce vezi rezultate, vezi că te simţi bine, ai alt tonus, o altă stare, nu mai poţi să te întorci la stilul de viaţă haotic dinainte.”, a precizat vedeta.
Secretul constă în mesele regulate, sănătoase, și nu în infometare.
„Se fac trei ani de când în fiecare dimineaţă mănânc două ouă, de regulă omletă foarte moale, cu un bol de salată şi câteva feliuţe de pastramă de porc mai naturală. Prima gustare constă într-un iaurt grecesc cu 2% grăsime şi cu un pumn de seminţe, la prânz am o cărniţă trasă la tigaie cu broccoli sau conopidă la abur, ori salată de varză; gustarea de după-amiază constă într-un chefir slab, iar seara îmi fac o salată în care pun fie o conservă de peşte, fie ceva carne sau brânză. Cina e după ora 20.00, uneori chiar la 22.00, când ajung acasă după spectacol. Dar nu mă culc imediat, aşa că are timp să se digere.
Această dietă a funcţionat la mine şi funcţionează în continuare. Am renunţat la alimentele care mă încarcă pe termen scurt cu energie şi sunt bombe calorice, am eliminat ronţănelele din jur. Mănânc încet, cu înghiţituri mici, conştientizez procesul. Beau cam 2 litri de apă pe zi, iar câteodată, vinerea, ţin post negru, ca să mai dau un restart metabolismului. Mă simt foarte bine, nu mai am acele dureri de spate de la care a pornit totul, pot sta o zi întreagă pe tocuri.", a spus Corina Dănilă.
-
-
-
-
Aspirina scade riscul de cancer de colon cu până la 50%13.12.2025, 19:06
-
Șoriciul, aperitivul de sezon pe care nu trebuie să-l ratezi13.12.2025, 18:02
Adevărul despre micul dejun. Mitul care a rezistat zeci de ani, spulberat de știință
Adevărul despre zahăr: de ce corpul tău chiar NU poate trăi fără el!
De ce are nevoie corpul nostru de zahăr: mai mult decât un gust dulce. Cum să consumi zahăr în mod sănătos.
Patru alimente de evitat pentru a reduce tensiunea arterială
Aceste 4 alimente trebuie evitate dacă ai hipertensiune arterială.
Slăbești fără să-ți dai seama: 5 trucuri psihologice care păcălesc creierul
5 trucuri psihologice care păcălesc creierul să slăbească fără să îți dai seama.
Cum scap de pofta de dulce
De ce mâncăm junk food după o noapte nedormită? Legătura directă dintre somn, foame și metabolism
Sucurile verzi: detox real sau doar marketing?
Pierderea în greutate nu este întotdeauna sănătoasă. Studiul care arată riscurile pentru unii pacienți
Cine nu ar trebui să slăbească. Riscurile sunt uriașe. Se poate ajunge chiar la deces.
Crezi că mănânci corect? Adevărul cutremurător despre dieta sănătoasă care îți poate distruge inima
Crezi că mănânci corect? Adevărul cutremurător despre dieta sănătoasă care îți poate distruge inima
Cum să închei corect un post. Alimentele ideale pentru digestie după post
De ce este chefirul atât de sănătos. Beneficiile acestui superaliment și cum să alegi cel mai sănătos chefir
Ce se întâmplă dacă mănânci puiul cu tot cu piele? Adevărul te va surprinde
Tot ce trebuie să știi despre semințele de chia. 5 beneficii dacă le consumi zilnic
Folosite de mii de ani, semințele de chia continuă să impresioneze prin potențialul lor nutritiv și versatilitatea lor în alimentație.
Slăbești de două ori mai mult cu alimente minim procesate
Ce băuturi trebuie să eviți pe caniculă. Uite cu ce le înlocuiești. Adevărul despre apă
Ai trecut de 50 de ani? Așa te ajută alimentația să-ți protejezi mușchii
După 50, corpul tău are nevoie de altceva – află ce alimente te ajută să eviți durerile și accidentările! Cum îți poate proteja dieta mușchii și oasele!
