Clătite PUFOASE din doar două ingrediente. Rețeta unui nutriționist celebru
Încearcă această rețetă rapidă de clătite din doar două ingrediente. Un nutriționist face furori cu această idee.
Rebecca Gawthorne, dietetician din Sydney, a dezvăluit rețeta ei simplă de clătite din două ingrediente sănătoase. Aceasta spune că ai nevoie doar de o banană coaptă și două ouă.
„Această rețetă este atât de ușoară. Chiar dacă într-adevăr nu vă place să gătiți, trebuie să încercați aceste clătite", a spus Rebecca în postarea de pe social media.
Rețeta în patru pași implică baterea ouălor într-un castron, adăugarea bananei și amestecarea lor cu o furculiță sau o spatulă.
Pentru clătite mai consistente, poți adăuga câteva linguri de făină integrală, făină de hrișcă sau ovăz. Modul de preparare este cel clasic.
La final, decorează clătitele cu sirop de arțar sau amestec de fructe de pădure.
-
De ce se îngrașă părul. Produsele pe care le folosești greșit27.11.2025, 22:45
-
Insuficiența cardiacă stângă: simptome care nu trebuie ignorate27.11.2025, 20:41
-
-
Infecţiile cu HIV sunt adesea depistate prea târziu în Europa27.11.2025, 19:15
-
Boala celiacă: semne timpurii și simptome ascunse27.11.2025, 17:46
Berea cu probiotice: un nou trend sănătos. Poate fi mai sănătoasă decât credeai
Cafeaua cu lapte: remediu minune pentru inflamații. Ce se întâmplă atunci când o bei
Cel mai puternic medicament pentru creier. E natural! Creierul tău ruginește fără el
EXCLUSIV Cum gătim peștele corect. Dr. Lygia Alexandrescu: E perfect!
Rețetă simplă de pepene murat. Ce beneficii are pentru digestie și imunitate
Castane coapte sau fierte: care sunt mai sănătoase
Ai peste 40 de ani? Iată de ce trebuie să bei apă cu castravete în fiecare dimineață
Fructele și legumele congelate, beneficii. Dr. Bogdan Pascu: Au o densitate nutritivă mai mare
Asta se întâmplă dacă congelezi fructele și legumele. Răspunsul medicilor te va pune pe gânduri.
Lucrul pe care trebuie să îl știi înainte să mai mânânci ardei copți. Ce se întâmplă în corp când îi consumi
Ce se întâmplă în corp atunci când mănânci ardei copți. Detaliul pe care trebuie să-l știi înainte să mai consumi ardei copți.
Cum să reduci riscul de accident vascular cerebral cu o simplă schimbare în dietă, recomandată de un expert în nutriție
Așa reduci riscul de AVC. Un expert indică schimbarea alimentară simplă care poate face diferența.
Pate vegetal din ciuperci, rețeta gata în 15 minute
Secretul pateului vegetal. Ingredientul cheie care îl face delicios. Rețeta e gata în 15 minute.
15 alimente care îți cresc nivelul de energie pe timpul zilei. Fără zahăr sau cafea. Cum să previi oboseala și epuizarea
Carnea roșie slabă curăță intestinul și inima. Cum o consumi corect
Un dietetician oncolog dezvăluie cele 3 rețete care ajută la prevenirea cancerului de colon
De ce să pui puțină lămâie peste cartofii prăjiți sau copți. Trucul pe care îl vei adora
De ce să pui puțină lămâie peste cartofii prăjiți sau copți. Lămâia face minuni. Te vei îndrăgosti de această combinație.
Consumul de brânză poate reduce riscul de demență. Colina, compusul care protejează creierul
Acest aliment sănătos reduce riscul apariției demenței. De altfel, previne și alte boli asociate cu îmbătrânirea.
Alimentul banal care șterge ridurile. E elixirul anti-ageing și reface structurile pielii
Vrei o piele luminoasă, elastică și cu mai puține riduri? Începe cu farfuria! Alimentele care reduc ridurile.
