Cele trei OTRĂVURI pe care le înghițim zilnic. Dulcan: Ne trezim cu tumori și nu știm de unde
Medicul neurolog Constantin Dulcan atrage atenția despre cele trei otrăvuri pe care le înghițim zilnic.
Medicul neurolog Constantin Dulcan atrage atenția despre cele trei otrăvuri pe care le înghițim zilnic.
Cel mai în vârstă bărbat din lume împlinește, vineri, 113 ani. Care este secretul longevității sale.
Care sunt cele mai bune fructe care subțiază talia. Dezvăluirile contrazic multe diete și mulți medici nutriționiști.
Laptele de măgăriță. Ce beneficii are și cum ne ajută întregul organism.
Quercetina este o substanță care se găsește și în fructe, aceasta având un rol benefic asupra organismului.
Medicul nutriționist Mihaela Bilic a vorbit despre cele 10 fructe și legume pe care nu merită să le cumpărăm BIO.
Nutriționistul Mihaela Bilic a vorbit despre legătura dintre fasole și ciocolată.
Ceaiul de matcha a devenit din ce în ce mai popular și în rândul românilor, iar acesta are o serie de beneficii asupra organismului.
Care sunt alimentele pe care le poți congela și care sunt cele pe care nu trebuie să le congelezi niciodată.
Ridichile roșii au fost studiate de oamenii de știință care au ajuns la concluzia că acestea au un rol terapeutic în organism.
Fulgii de ovăz reprezintă o sursă de cereale care asigură beneficii pentru organism.
Chef Florin Dumitrescu a vorbit despre zahăr și descoperirea pe care a făcut-o când un membru al familiei a avut probleme de sănătate.
Creșterea imunității se poate realiza cu ajutorul unei linguri de miere și cu apă. Lidia Fecioru a dezvăluit leacul.
Câte calorii are, de fapt, un covrig, care sunt ingredientele din care este făcut și cum suntem păcăliți mereu.
Nucile sunt alimente sănătoare care conțin minerale și vitamine având un rol benefic asupra organismului.
Alimentele pot ucide inteligența. Specialiștii în nutriție au realizat o listă cu mai multe alimente care trebuie evitate.
Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit de ce nu mănâncă ciorbă în restaurante și ce trebuie să faci cu cojile de la leguminoasele pentru ciorbă.
Berea nu este doar un aliment, ci și un tratament pentru păr. Berea conține vitamine și minerale care pot face părul să devină strălucitor.
Ce ar trebui să conțină dieta de primăvară și ce efecte uimitoare au pătrunjelul, ceapa verde, spanacul și toate plantele verzi și mici.
Studenții de la Universitatea din Suceava au creat mâncarea viitorului. Ce preparate ciudate au lansat pentru public.
Gheorghe Mencinicopschi a spus care este produsul care credeam că ne ajută să slăbim, dar, de fapt, ne îngrașă extrem de mult.
Chef Florin Dumitrescu a rupt tăcerea despre pâine. Cu ce ar trebui înlocuită și ce probleme de sănătate aduce, fără să ne dăm seama.
Biscuții sunt gata în mai puțin de zece minute și sunt o gustare savuroasă pentru cei mici, fără a conține zahăr.
Dr. Șerban Damian, medic nutriționist, dezvăluie care sunt beneficiile fructelor de sezon și cum ar trebui să le consumăm.
Specialiștii susțin că acestea sunt singurele părți ale corpului care ar trebui spălate zilnic.
Anca Sigartău a vorbit despre cancer și despre momentul în care începuse să se gândească la propria înmormântare.
Medicul Tudor Ciuhodaru a atras atenția în ceea ce privește alimentația din timpul sărbătorilor.
Toți ne confruntăm adesea fie cu păr căzut, mai ales în perioadele stresante, fie cu un păr lipsit de volum.
Care sunt ceaiurile care pot preveni, printre altele, și deshidratarea.
Unele preparate sunt recomandate a fi consumate imediat după gătire sau chiar reci
Medicul nutriționist Anca Hâncu a explicat de ce carnea de miel este mai greu de digerat și ce truc folosește pentru marinarea ei.
Deși sunt o variantă mai practică, cozonacii din comerț ascund o mulțime de nereguli și de calorii.
Cum putem găti pasca pentru masa de Paști, astfel încât să nu ne pună în pericol silueta?
Care este marele secret al lui chef Cătălin Scărlătescu pentru sarmalele de Paști.
Medicul nutriționist Anca Hâncu a vorbit despre drobul de miel pentru masa de Paști. Cum poate fi dietetic, fără foarte multe calorii.
Miel sau ied, care carne e mai sănătoasă, de fapt. Iată trucul care te va ajuta să gătești carnea așa cum trebuie.
”Dirty Dozen” a realizat topul celor mai curate fructe și legume. Raportul nu este menit să îi sperie pe consumatori.
Cum faci cozonac pufos și delicios pentru masa de Paște. Chef Cătălin Scărlătescu și-a dezvăluit rețeta.
Majoritatea persoanelor folosesc sucul de lămâie ca ingredient atunci când prepară salata. Care sunt motivele din spatele acestui obicei?
Fostul bucătar al Prințesei Diana a făcut dezvăluiri despre preferințele culinare ale acesteia și despre fructul ei preferat.
Fructul bogat în antioxidanți care previne bolile cronice. Ce utilizări terapeutice avea în trecut?
Salvia are beneficii în rândul femeilor, fiind un bun remediu în perioada menopauzei.
Silimarina se extrage din armurariu și are numeroase beneficii asupra ficatului.
Care sunt alimentele la care Irina Loghin a renunțat definitiv și ce face să se mențină tânără și în formă la 83 de ani.
Ce este acrilamida. Prof. Dr. Ing. Nastasia Belc, despre grătar și cartofi prăjiți.