Rețete sănătoase
Cafeaua, riscuri pentru stomacul sensibil. Ce să pui în băutură pentru a te bucura de ea
Șapte condimente care te ajută să slăbești repede și fără efort
Legumele și fructele de toamnă cu puține calorii. Include-le în dieta ta
Ouăle, superalimentele care conțin un nutrient important. Câte poți consuma într-o săptămână
Supa care previne cancerul. Din ce se prepară
Supa care previne cancerul este simplu de preparat și poate fi consumată în orice anotimp.
Zeama de murături, beneficii pentru sănătate. Ce indicații are
Zeama de murături are beneficii neașteptate pentru sănătate. O poți încorpora în ciorbe sau o poți bea ca atare.
De ce trebuie să mănânci brânză sau șuncă înainte să pleci de acasă. Monica Pop: Aproape toată populaţia e expusă contaminării
De ce trebuie să mănânci brânză sau șuncă înainte să pleci de acasă.
EXCLUSIV Mierea de mană, elixirul pentru ficat și imunitate. Bogdan Pașcu: E un cocktail mineral. Are de 20 de ori mai multe vitamine, Calciu și Magneziu
Salata antivirală. Cele 9 ingrediente care te feresc de răceală și întăresc imunitatea. Cu ce trebuie să înlocuiești lămâia
Cum prepari salata antivirală. Cele 9 ingrediente care te feresc de răceală, gripă și îți întăresc imunitatea.
Ce înseamnă cifrele 0, 1, 2 și 3 de pe ouă. Care sunt cele mai toxice. Dacă vezi asta pe coaja lor, nu le mai cumpăra
Ce reprezintă codul inscripționat pe ouă și care sunt cele mai sănătoase ouă.
Alimentația, implicații asupra sănătății. România printre țările europene cu cea mai mică speranță de viață
Alimentația are implicații majore asupra funcționării organismului.
Ouă ochiuri cu puține calorii. Cum prepari "ouă la capac". Trucul genial, necancerigen, de care te vei îndrăgosti: Poți consuma 6-7 ouă pe săptămână
Cum prepari ouă ochiuri cu puține calorii. Iată rețeta, ingredientele și modul de preparare. Cât de sănătoase sunt ouăle prăjite.
Patru alimente consumate la micul dejun care încetinesc metabolismul. Nu le mai mânca niciodată
Patru alimente, consumate la micul dejun, încetinesc metabolismul, în loc să-l accelereze.
Berea, aliment și băutură cu efecte asupra sănătății. Cum o poți prepara acasă
Berea este băutura consumată de cei mai mulți dintre români. O puteți prepara chiar și acasă.
Varza de Bruxelles, impact major asupra sănătății. Ideală pentru a preveni bolile de inimă și cancerul
Varza de Bruxelles este bogată în fibre, vitamine, minerale și antioxidanți, ceea ce o face perfectă pentru a fi inclusă în dietă.
Găluște pentru supă, rețeta simplă și sănătoasă. Care e secretul unor găluște pufoase și cât timp trebuie fierte, de fapt
Alimentele de toamnă, beneficii pentru sănătate. Ce mâncăruri scad riscul de deces
Alimentele de toamnă aduc o serie de beneficii sănătății. Află ce trebuie să consumi în acest sezon.
Praful care întărește oasele. Previne osteoporoza și menține sănătatea ochilor
Praful care întărește oasele se poate realiza dintr-un ingredient simplu pe care îl avem cu toții acasă.
Alimentul mâncat zilnic de români care duce la Alzheimer. Dr. Stroescu: E dușmanul sănătății. Hai să punem regulă! De azi înainte nu-l mai mâncăm
Care este alimentul mâncat zilnic de români care duce la Alzheimer și e foarte periculos pentru sănătate. Cu ce poate fi acesta înlocuit.
Ceaiul cu efect anticancer. Are multiple beneficii asupra organismului. Din ce să îl prepari
Ceaiul cu efect anticancer și anti-îmbătrânire poate fi preparat acasă.
Sarea de mare vs. sarea de Himalaya, care este mai bună pentru sănătate. De care ar trebui să consumi
Sarea de mare vs. sarea de Himalaya este eterna dezbatere în ceea ce privește proprietățile celor două. Dar care este mai potrivită pentru sănătate.
Slăbitul, imposibil cu medicamente ”miraculoase”. Medic: Și cu slana în pod și cu mațul în bârnă nu se poate
Slăbitul este imposibil de realizat cu medicamente care promit minuni. Există, însă, un singur lucru eficient.
Băuturile acidulate, riscuri pentru organism. Cum îți afectează sănătatea
Băuturile acidulate consumate zilnic îți pot afecta sănătatea.
Murături, rețetă simplă. Cum se pun CORECT castraveții la murat
Ce beneficii au murăturile pentru sănătate și cum le prepari corect. Cum se pun castraveții la murat.
Unt sau margarină, diferențe și asemănări. Care este mai sănătos, de fapt
Unt sau margarină…este eterna dezbatere pe marginea celor două produse alimentare. Care este mai sănătos.
Bicarbonatul de sodiu, efecte asupra sistemului digestiv și nu numai. Poate preveni răcelile
Bicarbonatul de sodiu are efecte asupra sănătății. Este benefic pentru sistemul digestiv și nu numai.
De ce ne rămân medicamentele în gât. Iată ce trebuie să facem pentru a le înghiți mai ușor
De ce ne rămân medicamentele în gât chiar dacă le înghițim cu apă. Iată ce trebuie să facem.
Șorțul de bucătărie, efecte asupra sănătății. De ce ar trebui purtat atunci când gătim
Semințele de mere, toxice pentru organism. Ce substanță conțin
Semințele de mere conțin o substanță otrăvitoare. De aceea nu este recomandat să înghițim semințele.
Ce să faci ca să îmbătrânești frumos. Cum contribuie alimentația și obiceiurile la trecerea anilor
Ce să faci ca să îmbătrânești frumos, iar trecerea anilor să nu lase urme adânci.
Sucul care topește grăsimea de pe burtă și elimină pietrele la rinichi. Îl poți bea oricând pe timpul zilei
Lecitina, ingredientul minune din bucătărie. Care este produsul alimentar în care se găsește și ce beneficii are asupra sănătății
De ce să nu mai pui niciodată lămâie în ceai sau peste mâncarea fierbinte. Greșeala enormă pe care ai făcut-o până acum
De ce să nu mai pui lămâie în ceaiul fierbinte sau peste mâncarea fierbinte. Sigur nu ai știut asta până acum.
Arahidele, beneficii pentru sănătate. Previn cancerul de stomac, depresia și sunt potrivite pentru diabetici
Arahidele sunt benefice pentru sănătate. Pot preveni cancerul de stomac.
Puiul și curcanul, bogate în proteine. Care este mai sănătos
Puiul și curcanul sunt printre alimentele preferate ale românilor. Dar care este mai sănătos.
Ce înseamnă când ți-e poftă de sărat. Bolile grave pe care le ascunde
Pofta de sărat poate ascunde boli grave atunci când aceasta este permanentă.
Semințele de floarea soarelui, riscante. Când devin un pericol pentru sănătate
Semințele de floarea soarelui pot fi dăunătoare pentru organism. Află când se întâmplă acest lucru.
Ce să pui în cafea pentru a preveni ridurile și a întări oasele. Jennifer Aniston, rețetă: Are gust de desert
Care este ingredientul de pus în cafea care previne ridurile și face pielea catifelată și oasele puternice.
Ceaiul care te ajută să trăiești mai mult. Cu cât îți prelungește viața o singură cană pe zi și cum se bea CORECT: Poți bea lejer și peste trei căni pe zi
Ce beneficii are ceaiul pentru sănătatea ta, cum se bea corect și care e substanța din el care are efect relaxant.
Caloriile, cum și câte ar trebui să consumăm în funcție de vârstă. Superalimente destinate tinerilor
Pofta de dulce, cauze emoționale sau psihice. Consilier nutrițional: Sfatul meu este să încerci să înțelegi ce a cauzat excesul
Pofta de dulce este foarte comună. Sunt persoane care simt nevoia de a mânca ceva dulce atunci când sunt stresate.
Brânza, înlocuitorul cărnii. Bilic, despre combinația perfectă: Această asociere face diferența. Are efect antidepresiv
Brânza are un conținut ridicat de calorii. Datorită conținutului ridicat de proteine poate fi un înlocuitor al cărnii.
Cartofii, risc pentru sănătate. Conțin o toxină și pot duce chiar la deces. Când devin periculoși
Cartofii pot fi periculoși pentru sănătate. Aceștia conțin o toxină care poate duce la deces.
Condimentele, aroma pentru mâncare. Cât timp pot fi păstrate
Cum să prăjești corect oul. Mihaela Bilic: Secretul nu constă în ulei, ci în căldură
Oul prăjit este gustarea preferată de mulți dintre noi la micul dejun. De cele mai multe ori greșim când îl prăjim.
Greșeli pe care le faci când gătești. Cum te poți îmbolnăvi
Sarea, tratament medical. Cinci utilizări cu efect terapeutic
Sarea este un condiment nelipsit din bucătărie. Nu doar că dă gust mâncării, dar are și efecte terapeutice.
Semințele de dovleac, șapte beneficii. Mihaela Bilic: Se mănâncă cu măsură, nu mai mult de un pumn/zi
Semințele de dovleac au multe beneficii pentru sănătate și substanțe nutritive.
Ouăle, risc pentru dezvoltarea unor boli. Testul plutitor îți va arăta dacă este proaspăt sau vechi
Ouăle pot să vă îmbolnăvească. Cum poți afla dacă un ou este proaspăt sau vechi.
-
Căldura și tulburările afective, subiectul săptămânii la DrPsy
11 iul 2025, 23:51 -
Dieta care reduce riscul de Alzheimer, indiferent de vârstă
11 iul 2025, 14:07 -
-
Europa, în alertă maximă. Pregătiri pentru următoarea pandemie
10 iul 2025, 13:52 -
-
-
De ce a murit Mihai Leu. Mesajul transmis de prof. dr. Irinel Popescu
02 iul 2025, 13:56 -
-
Vitamina care elimină un cancer agresiv. E banală, dar mulți nu o au în corp
23 iun 2025, 16:41 -