EXCLUSIV PASCĂ de Paști. Cum o prepari ca să nu te ÎNGRAȘI. Trucul GENIAL dezvăluit de nutriționist
Cum putem găti pasca pentru masa de Paști, astfel încât să nu ne pună în pericol silueta?
Cum putem găti pasca pentru masa de Paști, astfel încât să nu ne pună în pericol silueta?
Care este marele secret al lui chef Cătălin Scărlătescu pentru sarmalele de Paști.
Medicul nutriționist Anca Hâncu a vorbit despre drobul de miel pentru masa de Paști. Cum poate fi dietetic, fără foarte multe calorii.
Miel sau ied, care carne e mai sănătoasă, de fapt. Iată trucul care te va ajuta să gătești carnea așa cum trebuie.
”Dirty Dozen” a realizat topul celor mai curate fructe și legume. Raportul nu este menit să îi sperie pe consumatori.
Cum faci cozonac pufos și delicios pentru masa de Paște. Chef Cătălin Scărlătescu și-a dezvăluit rețeta.
Majoritatea persoanelor folosesc sucul de lămâie ca ingredient atunci când prepară salata. Care sunt motivele din spatele acestui obicei?
Fostul bucătar al Prințesei Diana a făcut dezvăluiri despre preferințele culinare ale acesteia și despre fructul ei preferat.
Fructul bogat în antioxidanți care previne bolile cronice. Ce utilizări terapeutice avea în trecut?
Salvia are beneficii în rândul femeilor, fiind un bun remediu în perioada menopauzei.
Silimarina se extrage din armurariu și are numeroase beneficii asupra ficatului.
Care sunt alimentele la care Irina Loghin a renunțat definitiv și ce face să se mențină tânără și în formă la 83 de ani.
Ce este acrilamida. Prof. Dr. Ing. Nastasia Belc, despre grătar și cartofi prăjiți.
Prof. Dr. Ing. Nastasia Belc a vorbit despre carne și despre impactul pe care-l are traiul animalului asupra cărnii.
Fructul bogat în vitamina C care previne afecțiunile cardiovasculare. Ce alte proprietăți mai are?
Care este leguma care poate înlocui cartoful din alimentație. Nu știe multă lume, dar are multe beneficii pentru sănătate.
De ce plângem când tăiem ceapa? Explicația neștiută și trucurile care te ajută să nu mai lăcrimezi.
Medicul nutriționist Mihaela Bilic a vorbit despre alimentul care nu trebuie să ne lipsească din meniu.
Medicul nutriționist Mihaela Bilic a vorbit despre alimentele care ne ajută să slăbim, de fapt.
Iată ce și cum putem să mâncăm astfel încât să nu ne îngrășăm în Postul Paștelui.
De ce sunt numite urzicile "focul vindecător". Care sunt bolile pe care le tratează urzicile și ceaiul de urzici.
Ce alimente trebuie să evităm în post și cu ce produse sănătoase le putem înlocui?
Nutriționistul Mihaela Bilic a vorbit despre diferența dintre pâinea proaspătă și cea prăjită.
De ce să pui un ou fiert într-un borcan cu apă sărată. Secretul pe care ar trebui să-l știe orice gospodină.
Păducelul, ce beneficii are pentru organism, ce boli tratează și cine nu are voie să-l consume.
Care e fructul care încetinește îmbătrânirea și care te menține sănătos.
Uleiul sănătos care ne poate salva într-o posibilă criză reală a uleiului de floarea soarelui.
Consumul de linte are numeroase beneficii pentru sănătate. Care sunt acestea și câte tipuri de linte există?
Care e adevărul despre paste, unul dintre cele mai consumate preparate.
Ceaiul verde cu lămâie. Iată care sunt cele 10 beneficii importante pentru sănătate.
Care sunt cele 27 de alimente care conțin iod. Ce sunt hipotiroidismul ;și hipertiroidismul și ce simptome au.
Ceaiul de măceșe - ce boli tratează și ce beneficii are pentru sănătate.
Care e băutura minune care curăță plămânii și calmează tusea. Fumătorii sau foștii fumători ar trebui să știe asta.
Ghimbir, beneficii pentru organism. Ce se întâmplă dacă mănânci ghimbir crud și la ce te ajută ceaiul de ghimbir.
Care este alimentul benefic pentru sănătate care te scapă de kilogramele nedorite?
Un medic pediatru a vorbit despre hrana și greutatea copiilor. Câte grame trebuie să ia bebelușii în primele luni de viață.
Care sunt alimentele pe care le poți păstra la congelator.
Vlad Ciurea a transmis o recomandare sănătoasă pentru fiecare dintre noi.
Zeama de varza murata leac pentru sănătate. Ce beneficii are și care sunt efectele sale nebănuite.
Consumul de pește este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru sănătatea generală.
Medicul nutriționist Mihaela Bilic revine cu o nouă recomandare de mâncare sănătoasă: pizza „light”.
Medicul nutriționist Mihaela Bilic a vorbit despre mousse au chocolat, „cea mai ușoară variantă de ciocolată”.
Nutriționistul Cori Grămescu recomandă o rețetă dietetică de plăcintă cu spanac, săracă în calorii și bogată în proteine.
Nutriționistul Cori Grămescu recomandă o rețetă cu pere și ovăz la micul dejun.
Nutriționistul Cori Grămescu recomandă o rețetă de post cu năut pentru prânz.