Silimarina și beneficiile asupra FICATULUI
Silimarina se extrage din armurariu și are numeroase beneficii asupra ficatului.
Silimarina se extrage din armurariu și are numeroase beneficii asupra ficatului.
Care sunt alimentele la care Irina Loghin a renunțat definitiv și ce face să se mențină tânără și în formă la 83 de ani.
Ce este acrilamida. Prof. Dr. Ing. Nastasia Belc, despre grătar și cartofi prăjiți.
Prof. Dr. Ing. Nastasia Belc a vorbit despre carne și despre impactul pe care-l are traiul animalului asupra cărnii.
Fructul bogat în vitamina C care previne afecțiunile cardiovasculare. Ce alte proprietăți mai are?
Care este leguma care poate înlocui cartoful din alimentație. Nu știe multă lume, dar are multe beneficii pentru sănătate.
De ce plângem când tăiem ceapa? Explicația neștiută și trucurile care te ajută să nu mai lăcrimezi.
Medicul nutriționist Mihaela Bilic a vorbit despre alimentul care nu trebuie să ne lipsească din meniu.
Medicul nutriționist Mihaela Bilic a vorbit despre alimentele care ne ajută să slăbim, de fapt.
Iată ce și cum putem să mâncăm astfel încât să nu ne îngrășăm în Postul Paștelui.
De ce sunt numite urzicile "focul vindecător". Care sunt bolile pe care le tratează urzicile și ceaiul de urzici.
Ce alimente trebuie să evităm în post și cu ce produse sănătoase le putem înlocui?
Nutriționistul Mihaela Bilic a vorbit despre diferența dintre pâinea proaspătă și cea prăjită.
De ce să pui un ou fiert într-un borcan cu apă sărată. Secretul pe care ar trebui să-l știe orice gospodină.
Păducelul, ce beneficii are pentru organism, ce boli tratează și cine nu are voie să-l consume.
Care e fructul care încetinește îmbătrânirea și care te menține sănătos.
Uleiul sănătos care ne poate salva într-o posibilă criză reală a uleiului de floarea soarelui.
Consumul de linte are numeroase beneficii pentru sănătate. Care sunt acestea și câte tipuri de linte există?
Care e adevărul despre paste, unul dintre cele mai consumate preparate.
Ceaiul verde cu lămâie. Iată care sunt cele 10 beneficii importante pentru sănătate.
Care sunt cele 27 de alimente care conțin iod. Ce sunt hipotiroidismul ;și hipertiroidismul și ce simptome au.
Ceaiul de măceșe - ce boli tratează și ce beneficii are pentru sănătate.
Care e băutura minune care curăță plămânii și calmează tusea. Fumătorii sau foștii fumători ar trebui să știe asta.
Ghimbir, beneficii pentru organism. Ce se întâmplă dacă mănânci ghimbir crud și la ce te ajută ceaiul de ghimbir.
Care este alimentul benefic pentru sănătate care te scapă de kilogramele nedorite?
Un medic pediatru a vorbit despre hrana și greutatea copiilor. Câte grame trebuie să ia bebelușii în primele luni de viață.
Care sunt alimentele pe care le poți păstra la congelator.
Vlad Ciurea a transmis o recomandare sănătoasă pentru fiecare dintre noi.
Zeama de varza murata leac pentru sănătate. Ce beneficii are și care sunt efectele sale nebănuite.
Consumul de pește este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru sănătatea generală.
Medicul nutriționist Mihaela Bilic revine cu o nouă recomandare de mâncare sănătoasă: pizza „light”.
Medicul nutriționist Mihaela Bilic a vorbit despre mousse au chocolat, „cea mai ușoară variantă de ciocolată”.
Nutriționistul Cori Grămescu recomandă o rețetă dietetică de plăcintă cu spanac, săracă în calorii și bogată în proteine.
Nutriționistul Cori Grămescu recomandă o rețetă cu pere și ovăz la micul dejun.
Nutriționistul Cori Grămescu recomandă o rețetă de post cu năut pentru prânz.
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit trei rețete care ne pot ajuta să ne curățam ficatul.
Nutriționista Cori Grămescu ne recomandă o ideea de prânz sănătos cu conopidă și pui.
Nu doar pulpa fructului de avocado este bună pentru sănătate, ci și sâmburii și coaja. Iată la ce sunt bune și cum se folosesc:
Fructele tropicale au, în general, un conținut ridicat de zahăr, însă îți vor da energie pentru întreaga zi.
Această rețetă de prăjitură Pavlova este ușor de preparat și absolut delicioasă.
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dat rețeta pentru leacul natural care ne curăță ficatul și organismul.