Coaja de pepene, beneficii pentru sănătate. Cum o poți consuma
Coaja de pepene este o bogată sursă de vitamine. Este benefică pentru mai multe afecțiuni.
Coaja de pepene este o bogată sursă de vitamine. Este benefică pentru mai multe afecțiuni.
Uleiul de usturoi este benefic pentru organism. Poate regla glicemia sau reduce durerea de cap.
Orezul fermentat poate să reducă colesterolul. Medicul nutriționist Mihaela Bilic explică principiul.
Care este alimentul ieftin și gustos care taie pofta de mâncare și are multe beneficii pentru sănătate.
Care sunt cele 5 obiceiuri pe care trebuie să le ai ca să reduci grăsimea din ficat.
Care sunt cele 12 produse pe care să nu le consumi vara, pe timp de caniculă.
Care e băutura bună pentru zilele caniculare, care te scapă de dureri de cap. Este la îndemâna oricui și este plăcută la gust.
Care este secretul armoniei și cât de importantă este pentru sănătate.
Varza murată are beneficii pentru sănătatea noastră, datorită procesului de fermentație.
Ciocolata neagră îmbunătățește funcționarea creierului.
Care este greșeala pe care mulți o fac în privința consumului de cereale la micul dejun.
Sucurile de fructe pot fi dăunătoare pentru sănătate. Medicii ne sfătuiesc cum să le consumăm.
Care este alimentul care ne scurtează viața. Iată câteva sfaturi sănătoase când îl mănânci.
Năutul este delicios și sănătos, dacă știi cum să-l prepari și la ce te ajută. Iată 10 beneficii neașteptate pe care le are.
Care e cel mai bun aliment pentru creier.
Alimentele mucegăite pot fi periculoase pentru sănătate. Unele, însă sunt mai delicioase datorită sporilor de mucegai.
Care e adevărul despre uleiul de măsline și ce tip de ulei de măsline este cel mai bun pentru gătit.
Maria Dragomiroiu a dezvăluit care este secretul tenului său, dar și al părului.
Este consumul de apă rece ca gheața rău pentru sănătatea generală? Putem bea apa de la frigider pe timpul verii?
Care sunt regulile pentru o prăjire corectă a mâncării și cum trebuie să prăjești în funcție de uleiul pe care-l folosești.
Ce beneficii neașteptate are chefirul pentru sănătate și cum îl poți prepara acasă.
Care este fructul adorat de toți care poate afecta grav ficatul și pe care trebuie să-l consumăm cu foarte mare atenție și moderație.
Icrele de somon, care sunt beneficiile pe care le aduce pentru sănătate și ce se întâmplă dacă mănânci o lingură de icre.
Prof. univ. dr. Cătălina Arsenescu Georgescu ne-a vorbit despre cantitatea de sare pe care o putem mânca pe zi.
Disbioza reprezintă un dezechilibru, o perturbare a florei intestinale. Aceasta poate fi prevenită printr-o alimentație corectă.
Mâncarea gătită acasă este mult mai sănătoasă decât cea cumpărată.
Piersicile au beneficii surprinzătoare pentru organism.
Ciupercile au beneficii uimitoare pentru sănătate.
Pizza este cel mai popular aliment din întreaga lume. Dar ce o face atât de delicioasă...
Loboda este o importantă sursă de vitamina K și conține de două ori mai multă vitamina C decât spanacul sau lămâia.
Câte ore e bine să dormim și câte cafele putem bea pe zi. Medicul Vlad Ciurea (SANADOR), dezvăluire.
Chef Salvo Lo Castro a vorbit despre ce trebuie să mănânci vara pentru a-ți menține silueta.
Sosul tzatziki ne duce cu gândul la vacanțele din Grecia. Nu este numai gustos, ci și sănătos.
Are mierea de Manuka efecte extraordinare? Iată tot ce trebuie să știi despre ea, ce beneficii are și cum poate amenința sănătatea.
Medicul Vlad Ciurea a dezvăluit care e, de fapt, cea mai bună apă de băut.
Dudele pot îmbunătăți digestia și reduce colesterolul.
Tu ce faci din paine cu lapte? Iată ce ne recomandă nutriționistul Mihaela Bilic.
Care sunt cele 13 alimente care elimină inflamația din corp și care previn mai multe boli și care sunt cele 6 alimente care produc inflamații.
Ce temperatură trebuie să avem mereu în casă. Iată care este combinaţia perfectă de temperatură, umiditate şi puritate a aerului.
Trei alimente care sunt nesănătoase le găsim în hrana noastră de zi cu zi. Cum putem evita consumul lor, ne explică medicii nutriționiști.
Ce este ortorexia, tulburarea necunoscută, descoperită acum.
Cafeaua este una dintre cele mai consumate băuturi la nivel mondial. Consumul moderat poate să fie benefic pentru sănătate.
Fitochimicalele au proprietăţi de protecţie şi prevenire împotriva mai multor afecţiuni.