Masa de Crăciun. SECRETELE pe care trebuie să le știe fiecare gospodină. Cum facem bucate tradiționale sănătoase

Angela Sabău |
Data publicării:
Masa de Crăciun. Foto: Pixabay
Masa de Crăciun. Foto: Pixabay

Lector univ. dr. Elena Pogurschi, consultant nutriționist, a venit la interviurile Spectacola și DC News cu secrete prețioase despre alimentele de pe masa de Crăciun. 

Lector univ. dr. Elena Pogurschi, consultant nutriționist, a explicat cum ar trebui să fie compusă masa de Crăciun, pentru a evita indigestiile și, de asemenea, a făcut publice câteva secrete despre alimente.

 

"Masa de Crăciun este o masă în care abundă carnea de porc și atunci la preparatele care conțin această carne de porc, ar fi bine ca jumătate din carnea de porc să fie înlocuită cu carnea de pasăre, pentru că există și o diferență de caloricitate între cele două produse, de aproximativ 100 de calorii la suta de grame de produs.

La preparatele din carne ar trebui să îndepărtăm partea grasă. De asemenea dacă ne gândim la aperitivele care conțin maioneză, cum anul acesta este un Crăciun atipic din cauza pandemiei, și masa de Crăciun ar trebui să aibă o schimbare. De exemplu la ouăle umplute să nu alegem ouă de...”

Citește continuarea pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel