Masa de Crăciun. SECRETELE pe care trebuie să le știe fiecare gospodină. Cum facem bucate tradiționale sănătoase

Angela Sabău / 25 dec 2020 / 12:38
Masa de Crăciun. Foto: Pixabay
Masa de Crăciun. Foto: Pixabay

Lector univ. dr. Elena Pogurschi, consultant nutriționist, a venit la interviurile Spectacola și DC News cu secrete prețioase despre alimentele de pe masa de Crăciun. 

Lector univ. dr. Elena Pogurschi, consultant nutriționist, a explicat cum ar trebui să fie compusă masa de Crăciun, pentru a evita indigestiile și, de asemenea, a făcut publice câteva secrete despre alimente.

 

"Masa de Crăciun este o masă în care abundă carnea de porc și atunci la preparatele care conțin această carne de porc, ar fi bine ca jumătate din carnea de porc să fie înlocuită cu carnea de pasăre, pentru că există și o diferență de caloricitate între cele două produse, de aproximativ 100 de calorii la suta de grame de produs.

La preparatele din carne ar trebui să îndepărtăm partea grasă. De asemenea dacă ne gândim la aperitivele care conțin maioneză, cum anul acesta este un Crăciun atipic din cauza pandemiei, și masa de Crăciun ar trebui să aibă o schimbare. De exemplu la ouăle umplute să nu alegem ouă de...”

Citește continuarea pe DC NEWS

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy