Mihai Tudose, mesaj pe Facebook! E bine, în două zile iese din spital!

Dana Lascu |
Data publicării:
Mihai Tudose se simte bine și spune că va reveni la muncă de săptămâna viitoare
Mihai Tudose se simte bine și spune că va reveni la muncă de săptămâna viitoare

Fostul premier Mihai Tudose, operat după ce a făcut un infarct, se simte bine, ba chiar scrie pe pagina sa de Facebook! „Ne vedem înapoi la treabă în 2 zile!”.

După ce a fost operat de urgență minim-invaziv la Institutul de boli cardiovasculare CC Iliescu din capitală, fostul premier Mihai Tudose care a făcut un infarct se simte bine și tocmai a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj.

„Sunt bine! Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident, dar datorită profesionalismului și promptitudinii cadrelor din sistemul public medical din România, totul a trecut cu bine! Mulțumesc întregii echipe medicale și tuturor celor care s-au gândit la mine în aceste momente! Ne vedem în 2 zile înapoi la treabă! Avem o mulțime de lucruri bune de făcut!" a scris Mihai Tudose.

Medicul care l-a operat, prof.dr. Ștefan Bubenek spune, însă, că Mihai Tudose n-ar fi indicat să revină imediat la muncă, „dar orice pacient își știe mai bine interesul”. „În garda de astăzi am rezolvat alți 7 pacienți cu aceeași patologie și mai durează”, a explicat profesorul. El a arătat că important în astfel de cazuri este „transportul de urgență în laboratorul de cateterism cardiac”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel