(P)Nutrilite All Plant Protein - suplimentul alimentar esențial în viața de zi cu zi

DCMedical Team |
Data publicării:

De-a lungul timpului, mulți dintre noi am avut impresia că suplimentele proteice sunt destinate  sportivilor de performanta sau celor care fac multa miscare sau doresc sa isi creasca masa musculara. Această teorie nu este tocmai corectă. 

Proteinele reprezintă un element esențial, regăsindu-se în fiecare celulă, vas de sânge, mușchi, os și fir de păr. Astfel, proteinele sunt vitale în starea de bine a fiecăruia dintre noi, indiferent de stilul de viață sau vârsta pe care le avem.

Proteinele sunt necesare pentru o bună funcționare zilnică, iar sursele de unde alegem să le luăm sunt la fel de importante. Explicația este una cât se poate de simplă - sursele nu sunt egale atunci când vine vorba de valoarea nutrițională. Un exemplu ar putea fi proteinele animale care vin însoțite de cele mai multe ori de un conținut extra nedorit de grăsimi saturat, calorii și sare. Cu toate astea, multe persoane consideră că primesc minimul de proteine din consumul de carne - fapt care este clar un mit. Solutia, in cele mai multe cazuri, e reprezentata de suplimentele alimentare, care pot oferi esentialul, fara alte adaosuri nedorite.

Nutrilite, cel mai bine vândut brand de suplimente alimentare din lume, a dezvoltat un produs care îți poate îmbunătăți dieta zilnică: Nutrilite All Plant Protein. Reprezinta o variantă alternativă la sursele tradiționale de proteine, iar formula se concentrează pe ingrediente precum soia, mazăre și grâu - componente ce oferă cei 9 aminoacizi esențiali capabili să susțină corpul și care pot fi obținuți doar prin dieta.

Nutrilite All Plant Protein funcționează după 3 principii fundamentale ale stării de bine: ALL-PLANT-PROTEIN!

ALL

Francesco Avaldi, consultant Nutrilite Nutrition, subliniază ca ”proteinele sunt esențiale pentru oricine, indiferent de vârstă sau stil de viață”. Este un lucru cunoscut ca organismul nostru nu are capacitatea necesară de a conserva proteinele, pentru a le distribui mai apoi în funcție de nevoile întâmpinate. Chiar dacă multe persoane consideră că prin dieta zilnica primesc aportul minim de proteine, acest lucru este complet fals - de exemplu, 100g de piept de pui este egal cu doar 30g de proteine. Publicațiile științifice au declarat recent că aportul recomandat pe kg (greutate corporală) este de 1,2 până la 1,5gr de proteine per kg. Astfel, contrat opiniei generale, suplimentele proteice sunt necesare oricărui individ.

PLANT

All Plant Protein este echivalentul unei forme extrem de concentrate de proteine - fără adaosuri nedorite de sare, grăsimi saturate sau calorii. Acest produs este rezultatul a nu mai puțin de 85 de ani de moștenire și experiență Nutrilite, un brand ce câștigă încrederea prin combinarea științei cu natura. Cu Nutrilite, care combina ingredientele de calitate si tehnologie de ultima generatie, cele mai înalte standarde sunt asigurate.

PROTEIN

Daca v-am convins până în acest moment că proteinele sunt esențiale pentru organismul fiecaruia dintre noi, vrem sa va prezentam si o soluție sănătoasă și la indemana: Nutrilite All Plant Protein.

Adăugand o singură lingură din acest supliment alimentar în felurile de mâncare, puteti obține în preparate care nu isi schimba gustul, dar devin mai sănătoase. Încearcă-l chiar acum în supe, smoothie-uri sau clătite, și descoperă beneficiile!

NUTRILITE ALL PLANT PROTEIN

Nutrilite All Plant Protein este o alternativă echilibrată la sursele tradiționale de proteine, ce conține cei 9 aminoacizi esentiali - care nu pot fi sintetizați de organism.

 

  • un supliment alimentar, sub formă de pudră
  • nu conține coloranți, arome sau conservanți artificiali
  • oferă o stare de bine oricui, indiferent de vârstă
  • o lingură din această proteină (aprox.10g) poate fi adăugată în alimente și băuturi reci sau calde
  • conține proteine cu digerare treptată, oferind cei 9 aminoacizi esențiali (”esențial” se referă la faptul că organismul nu le poate sintetiza singur)

 

1. -imagine fara descriere- (nutrilite-all-plant-protein-suplimentul-alimentar-esen-ial-in-via-a-de-zi-cu-zi_68301300.png)

Acum e momentul să descoperi chiar tu toate beneficiile Nutrilite All Plant Protein!

 

#NutriliteAllPlantProtein

#PlantProteins

#HealthyProtiens

#Plantbased

#PlantbasedProteins

#NutriliteEurope

#NutriliteProteins

 

Pentru mai multe informații, vizitează www.amway.ro

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel