Obiectele care aduc ghinion în casă. Scapă imediat de ele

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Obiectele care aduc ghinion în casă. Scapă imediat de ele!Foto: Freepick @ freepik
Obiectele care aduc ghinion în casă. Scapă imediat de ele!Foto: Freepick @ freepik

Obiectele care aduc ghinion sunt prezente în fiecare casă. Care sunt cele 4 obiecte care aduc ghinion în casă conform Feng-Shui?

Persoanele superstițioase susțin că anumite obiecte din casă aduc ghinion și atrag necazurile. Disciplină chineză „Feng Shui” împărtășește și ea această credință. Deci, fie că crezi sau nu, pentru a evita energiile rele, ai putea  să scapi de acele elemente care aduc ghinion.

Pentru a atrage vibrațiile bune și a aduce norocul înapoi de partea ta, iată care sunt obiectele care trebuie aruncate din casă, conform Feng Shui.  

Uleiul pentru bebeluși este bun pentru curățarea casei. Iată ce trebuie să faci

Cu siguranță, ai auzit că anumite obiecte aduc ghinion în casă. Experții în manipularea energiei Feng Shui avertizează că există elemente care alungă fericirea, abundența și starea de spirit pozitivă din interiorul casei.

Desigur, există multe obiecte care atrag norocul, bogăția și bunăstarea. Este adevărat că asiaticii sunt foarte pasionați de acest tip de credință. Atât de mult încât doctrina ancestrală Feng Shui a dedicat o întreagă secțiune pe acest subiect. În zilele noastre, această disciplină s-a răspândit în întreaga lume. Mulți designeri de interior oferă sfaturi privind echilibrul energetic și armonia în casă.

Pune un castron cu bicarbonat de sodiu în frigider: trucul care rezolvă o problemă uriașă

Printr-o amplasare adecvata a mobilierului, alegerea decorului, a culorilor si plantelor, Feng Shui ne ajută să atragem în casă vibrațiile bune și abundența. În același sens, disciplina Feng Shui afirmă că este absolut necesar să scăpăm de anumite lucruri  care ne pot afecta negativ viața. Unele persoane pretind că au atins armonia perfectă și liniștea sufletească urmând aceste reguli.

Care sunt cele 4 obiecte care aduc ghinion într-o casă conform Feng-Shui?

Deseori, adunăm în casă lucruri care pot fi dăunătoare. În special, există articole de uz casnic care atrag ghinionul și țin fericirea departe. Probabil că nu te-ai gândit niciodată la asta. În general, acestea sunt obiectele vechi, deteriorate, uzate sau demodate, pe care le-ai depozitat în casă fără un motiv întemeiat.

Specialiștii în manipularea energiei recomandă să le arunci cât mai curând posibil, deoarece îți absorb energia pozitivă. Conform disciplinei Feng Shui, dacă vrei să trăiești într-un mediu armonios și liniștit, departe de stres și valuri negative, trebuie să arunci obiectele care aduc ghinion.

Hainele tale nu vor mai fi decolorate. Trucul frunzelor de dafin te va cuceri

Iată obiectele care atrag ghinion:

- oglinzi sparte sau crăpate (7 ani de nenorociri după superstițioși!),

- articole de uz casnic defecte sau sparte, inclusiv articole de bucătărie;

- tablouri cu imagini tulburătoare sau în care predomină  culorile închise,

- antichități de origine incertă.

După ce vei elimina aceste obiecte din casă, să vedem care sunt  obiecte  care aduc norocul și fericirea în casă.

O masă rotundă. Potrivit Feng Shui, mobilierul rotund permite energiei vitale să circule mai bine în casă. La fel, mesele rotunde sunt mai potrivite pentru spațiile cu exces de luminozitate și energie yang. Mobilierul pătrat, cu unghiuri ascuțite, nu este atât de favorabil bunăstării și armoniei.

Arde o crenguță de rozmarin în casă: trucul care te scapă de stres și anxietate

Poze de familie. Tablourile cu peisaje frumoase sau portretele de familie sunt foarte utile în casă, deoarece aduc vibrații bune și amintiri calde. Așa că alege cele mai frumoase fotografii cu cei dragi și atârnă-le peste tot pentru a-ți învălui sufrageria în energie pozitivă.

Fructe proaspete. În cele din urmă, indiferent de sezon, este o idee bună să te aprovizionezi cu fructe proaspete, care reprezintă un simbol al prospețimii, vitalității și prosperității în familie. Mai mult decât atât, chiar dacă sunt ținute în bucătărie, fructele aduc noroc în toate spațiile casei.

Practică ancestrală, apărută în China cu mai bine de 3.000 de ani în urmă, Feng Shui este un curent renumit pentru căutarea armoniei fizice și emoționale prin ordinea în care sunt așezate elementele casei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel