Raluca Bădulescu, de nerecunoscut la 47 de KG: Fostul soț m-a întrebat dacă vreau să ajung ca Celine Dion. Ea e BĂBĂU nasol

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
Raluca Bădulescu, 47 de kg - Foto: Instagram Raluca Bădulescu
Raluca Bădulescu, 47 de kg - Foto: Instagram Raluca Bădulescu
Raluca Bădulescu, 47 de kg - Foto: Instagram Raluca Bădulescu
Raluca Bădulescu, 47 de kg - Foto: Instagram Raluca Bădulescu
Raluca Bădulescu, 47 de kg - Foto: Instagram Raluca Bădulescu
Raluca Bădulescu, 47 de kg - Foto: Instagram Raluca Bădulescu
  • Raluca Bădulescu, 47 de kg - Foto: Instagram Raluca Bădulescu
  • Raluca Bădulescu, 47 de kg - Foto: Instagram Raluca Bădulescu
  • Raluca Bădulescu, 47 de kg - Foto: Instagram Raluca Bădulescu

Raluca Bădulescu a ajuns de nerecunoscut. Ce planuri are vedeta după ce a ajuns de la 125 de kg, la 47. 

Raluca Bădulescu are 47 de ani și a ajuns să cântărească 47 de kilograme, lucru care i-a îngrijorat pe apropiații ei.

Jurata de la "Bravo, ai stil" s-a luptat ani de zile cu kilogramele în plus și ajunsese la 125 de kilograme, moment în care s-a decis să spună stop și să-și facă o operație de micșorare de stomac. 

În urma intervenției, Raluca Bădulescu s-a transformat complet și recent, ea a dezvăluit cum a reacționat tatăl fiului ei când a aflat cât cântărește acum.

"Bună, mă cheamă Raluca și am 47 de kilograme. M-am cântărit ieri și am trimis poza unor prieteni și să vezi ce mi-a zis Pungă (n.r. Vali Pungă, fostul ei soț), dacă vreau să ajung precum Celine Dion. I-am zis că da, cu vocea ei și cu averea ei. Problema este că la vârsta ei, Celine Dion este un băbău nasol. Eu nu am zis că sunt Miss Universe la față, dar mai degrabă o prefer pe Donatella Versace.

Averea nu mă deranjează nici a uneia, nici a celeilalte, dar între Celine Dion și Donatella Versace, vreau Donatella. Dacă am de ales", a povestit Raluca Bădulescu, într-un interviu pentru Ego.

În urma operației de micșorare de stomac, vedeta de la Kanal D a apelat la medicul estetician și pentru alte modificări estetice. Raluca Bădulescu a eliminat surplusul de piele, iar acum își dorește să își facă sânii mai mici.

Celine Dion, transformată COMPLET din cauza BOLII. Ce este distrofia musculară: Țineți minte numele, pentru că nu-mi veți uita niciodată vocea!

"În talie avem XXS, iar bustul e prea mare. Sunt în cea mai bună perioadă a vieții mele"

 

Dorința de micșorare a bustului este mai veche, însă din cauza infectării cu SARS-CoV-2 a fost nevoită să amâne această intervenție.

"Voiam să-mi fac bustul mai mic, dar am avut COVID. Jur! Am făcut o variantă Delta, pentru că eu trebuia să fiu cu moț. Nu am vrut să fac un banal Omicron, trebuia să fac ceva mai dramatic, să vină cu Salvarea, să se deschidă porțile. Sincer acum. Am fost la Spitalul Matei Balș și chiar vreau să le mulțumesc pe această cale tuturor celor care s-au ocupat de mine pentru că, după 5 zile de tratament, vă jur, m-au trimis mai sănătoasă decât fusesem înainte să am Covid. Deci rachetă nucleară sunt tratamentele, ei sunt geniali, iar medicii sunt extraordinari", a mai spus Raluca Bădulescu.

De la hainele mari, Raluca Bădulescu poartă acum mărimea XXS și chiar dacă a fost criticată în ultima perioadă pentru faptul că ar fi mult prea slabă, ea nu ia în seamă părerile celor din jur.

Viorica de la Clejani, despre SUCUL natural din 4 ingrediente care a ajutat-o să slăbească: Rupeam frigiderul în două

"Nu le fac mici de tot, dar un pic mai mici. Avem o problemă cu hainele că în talie avem XXS, da, da, XXS, iar bustul e prea mare. Sunt în cea mai bună perioadă a vieții mele. Eu acum am 47 de ani, anul acesta fac 48 și vreau să am 47 de kilograme, la 48 de ani, 48 la 48 și dacă mă fac de 60 de kilograme, la 60 de ani e perfect", a completat jurata de la Bravo, ai stil!

Raluca Bădulescu, despre operația de micșorare a stomacului

 

"Această operație a fost un moment care mi-a schimbat viața în totalitate, în bine. Nu cred că există pacient care să fi trecut prin această operație și care să nu spună că este una dintre cele mai bune decizii luate vreodată. Înainte, aveam 125 de kg, apoi am ajuns la 54 de kg. Asta era acum aproape 8 ani de zile. Este adevărat că am fluctuat în greutate; am avut și 60 și ceva. Este lucrul pe care îl recomand din tot sufletul tuturor persoanelor care au nevoie într-adevăr de acest lucru.

Dacă vedeți analizele mele înainte de acea operație și cele de după, păi sunt alt om. Deja, după 6 luni de zile se modifică total analizele. Apoi, cum alergi tu după un copil, cum te bucuri de o plimbare, când tu cari după tine 125 de kg?! Este foarte greu. Kilogramele în plus aduc lucruri negative, mai ales după trecerea anilor", a spus Raluca Bădulescu într-un interviu mai vechi pentru viva.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel