Ritualul de frumusețe al lui Meghan Markle. Se trezește la ora 4:30 a.m

Cătălina Burghelea / 22 oct 2018 / 09:40

Meghan Markle, ducesă de Sussex, a început să facă yoga cu mama ei, instructor de yoga, la vârsta de 7 ani. Dar acum, pentru că așteaptă un copil, face un tip diferit de mișcări care necesită trezirea înainte de răsăritul soarelui.  

Știu ce te gândești: De ce? Ei bine, se pare că sarcina ei îi dă și bătăi de cap.

În timpul turneului regal al lui Meghan și al prințului Harry în Australia, ducesa de Sussex i-a spus unei localnice australiene, numită Charlotte Connell (care se întâmplă, de asemenea, să fie însărcinată), că micuța ei o ține trează noaptea.

"Meghan mi-a spus că la 4:30 dimineață făcea yoga în camera ei, pentru că nu putea să doarmă", a declarat Charlotte pentru Sky News.

Meghan mi-a mărturisit că era "foarte rezistentă" în a face yoga pe când era copil, iar mama ei a continuat să o încurajeze. "În colegiu, am început să practic yoga mai des", a spus Meghan.

Aparent, Meghan încorporează tehnicile de yoga în celelalte exerciții fizice. Trainerul ei de trei ani, Craig McNamee, a declarat că adesea "femeile iau în considerare toate posturile de yoga pe care încearcă să le îmbunătățească, motiv pentru care ne-am concentrat eforturile în aceste domenii".

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2020 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.22
YesMy