Ritualul de frumusețe al lui Meghan Markle. Se trezește la ora 4:30 a.m

Cătălina Burghelea |
Data actualizării: | Data publicării:

Meghan Markle, ducesă de Sussex, a început să facă yoga cu mama ei, instructor de yoga, la vârsta de 7 ani. Dar acum, pentru că așteaptă un copil, face un tip diferit de mișcări care necesită trezirea înainte de răsăritul soarelui.  

Știu ce te gândești: De ce? Ei bine, se pare că sarcina ei îi dă și bătăi de cap.

În timpul turneului regal al lui Meghan și al prințului Harry în Australia, ducesa de Sussex i-a spus unei localnice australiene, numită Charlotte Connell (care se întâmplă, de asemenea, să fie însărcinată), că micuța ei o ține trează noaptea.

"Meghan mi-a spus că la 4:30 dimineață făcea yoga în camera ei, pentru că nu putea să doarmă", a declarat Charlotte pentru Sky News.

Meghan mi-a mărturisit că era "foarte rezistentă" în a face yoga pe când era copil, iar mama ei a continuat să o încurajeze. "În colegiu, am început să practic yoga mai des", a spus Meghan.

Aparent, Meghan încorporează tehnicile de yoga în celelalte exerciții fizice. Trainerul ei de trei ani, Craig McNamee, a declarat că adesea "femeile iau în considerare toate posturile de yoga pe care încearcă să le îmbunătățească, motiv pentru care ne-am concentrat eforturile în aceste domenii".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel