Ritualul de frumusețe al lui Meghan Markle. Se trezește la ora 4:30 a.m

Cătălina Burghelea / 22 oct 2018 / 09:40

Meghan Markle, ducesă de Sussex, a început să facă yoga cu mama ei, instructor de yoga, la vârsta de 7 ani. Dar acum, pentru că așteaptă un copil, face un tip diferit de mișcări care necesită trezirea înainte de răsăritul soarelui.  

Știu ce te gândești: De ce? Ei bine, se pare că sarcina ei îi dă și bătăi de cap.

În timpul turneului regal al lui Meghan și al prințului Harry în Australia, ducesa de Sussex i-a spus unei localnice australiene, numită Charlotte Connell (care se întâmplă, de asemenea, să fie însărcinată), că micuța ei o ține trează noaptea.

"Meghan mi-a spus că la 4:30 dimineață făcea yoga în camera ei, pentru că nu putea să doarmă", a declarat Charlotte pentru Sky News.

Meghan mi-a mărturisit că era "foarte rezistentă" în a face yoga pe când era copil, iar mama ei a continuat să o încurajeze. "În colegiu, am început să practic yoga mai des", a spus Meghan.

Aparent, Meghan încorporează tehnicile de yoga în celelalte exerciții fizice. Trainerul ei de trei ani, Craig McNamee, a declarat că adesea "femeile iau în considerare toate posturile de yoga pe care încearcă să le îmbunătățească, motiv pentru care ne-am concentrat eforturile în aceste domenii".

Articole Recomandate
Comentarii
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2019 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
sanatate.n-nxt.24