Ritualuri pentru atragerea banilor. Lidia Fecioru: Nu banii aduc fericirea, ci numărul lor. Ne simțim în siguranță dacă avem bani

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Portmoneu plin cu bani. Foto: Pixabay
Portmoneu plin cu bani. Foto: Pixabay

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat ce ritualuri trebuie să respectăm ca să atragem banii. 

„Nu banii aduc fericirea, ci numărul lor. Ne simțim în siguranță dacă avem bani. Nu condamn pe nimeni care vrea să fie bogat!” a spus Lidia Fecioru.

Primul pas ca să atragem banii este să fim liniștiți în interior și când ne punem o dorință, să ne-o punem din tot sufletul. 

„Când ne uităm în oglindă să spunem: sunt atât de mulțumit de mine și de viața mea, de tot ce se întâmplă. Așa se întâmplă și cu portofelul, să nu purtăm portofelul gol. Obligatoriu să avem o bancnotă în portofel, un bănuț, dar nu gol. 

Nu lăsați portofelul jerpelit, e sărăcie goală. Schimbați-l de fiecare dată când vedeți că s-a stricat pe la colțuri. Să îl aruncăm.

Când este lună nouă e bine să ne punem dorințe, dar și bănuți pe care să îi lăsăm pe pervazul geamului, monede. Când îi luăm de acolo, nu îi cheltuim, îi păstrăm. Se spune că trebuie să fie la lumina soarelui și a lunii ca să se înmulțească banii.

Să spunem și pentru ce vrem banii, pentru că vor veni numai pentru ce dorință avem. Se spune: Să vină destui ca să și rămână!”, a explicat Lidia Fecioru, la Antena 3. 

Sunt însă și alte rutualuri care atrag banii. 

Spre exemplu, atunci când schimbăm portofelul, în cel vechi mai putem pune bani și sî îl lăsam 7 zile pe pervazul geamului. De asemenea, e obligatoriu să fie câțiva bani în portofelul cel nou, transferați din cel vechi. Astfel „transferăm informația”. Banii din portofel pot fi inclusiv din altă țară. 

Nu dați cadou un portofel, pentru că vă dați norocul. Și nici nu primiți vreun portofel gol, trebuie musai să aibă în el un bănuț pus acolo de persoana care mi-l dăruiește.

„E obligatoriu să ne schimbăm portofelul o dată pe an!

Se spune că nu e bine să urlăm că avem bani, banilor le place tăcerea.

Nu arunca banii în vânt și nu câștiga bani doar ca să îi ai, ci ca să îi folosești.

Banilor nu le place când sunt blocați, trebuie să circule.

Cineva care spune că nu are bani, nici nu va avea. Să nu spunem niciodată că nu avem!

E bine să nu dăm ultimul ban din portofel, niciodată!

Nu mototoliți banii! Trebuie să fie ordonați, de la cel mai mic, la cel mai mare.

Nu dați bani împrumut lunea sau seara! Eu mereu îmi spun în gând: „eu nu dau bani, sau hârtii!”.

Să nu fim invidioși pe cei care au bani, pentru că nu vom avea niciodată, cu cât ești mai invidios, cu atât vor fugi banii de tine”, a mai spus Lidia Fecioru, la Antena3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel