Vedetă din România a SLĂBIT peste 100 kg, însă acum este critică DUR pentru cum arată

Vedetă din România a SLĂBIT peste 100 kg, însă acum este critică DUR pentru cum arată, FOTO facebook
Vedetă din România a SLĂBIT peste 100 kg, însă acum este critică DUR pentru cum arată, FOTO facebook

O vedetă din România a fost taxată dur pe internet, după ce a slăbit peste 100 de kilograme. 

După ce a slăbit peste 100 de kilograme, Oana Radu are parte de critici dure din partea fanilor, care se plâng că vedeta a ajuns de nerecunoscut. Se pare că artista nu se mai oprește din slăbit, iar acest lucru nu este pe placul susținătorilor ei. 

"OPRESTE-TE DIN SLABIT!!! OPRESTE-TE !! AI AJUNS SA ARATI FOARTE IMBATRANITA LA FATA, ACUM ARATI CA UN OM BOLNAV...Doamne fereste!", / "Prea slaba nu este foarte ok", / "Erai o papusa inainte sa slabesti, acum ai slabit prea mult", / "Și slăbești și foarte muult.", sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

Oana Radu s-a luptat mereu cu kilogramele în plus

 

Oana Radu a devenit cunoscută în urma participării la un concurs televizat de talente, în anul 2013. La vremea respectivă, cântăreața avea 115 kilograme. Însă, s-a ambiționat și a slăbit spectaculos în ultimii ani. Unii spun că deja o dă în extrema cealaltă, îndreptându-se spre anorexie. 

”Nu că-mi găsesc scuze, dar patru ani de zile n-am făcut decât să-mi plâng mie de milă despre felul în care mă simt. (...) Singurul lucru care mă mai ajuta era mâncarea, nimic nu mă mai făcea fericită, nici muzica, absolut nimic. De asta nu m-ați mai văzut nicăieri, pentru că mă îngrășasem la loc”, dezvăluia Oana Radu în urmă cu ceva timp. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel