Vrei să slăbești? Suplimentele cu acid lipoic ajută

Florina Pop |
Data actualizării: | Data publicării:
Dieta    FOTO: pexels.com
Dieta FOTO: pexels.com

Un compus dintr-un supliment alimentar pentru persoanele supraponderale, dar altfel sănătoase, le-a ajutat pe acestea să slăbească, arată un studiu.

Cercetători de la Universitatea din Oregon, SUA, susțin că mai multe persoane supraponderale au pierdut în greutate după ce au luat zilnic, timp de 24 de săptămâni, doze zilnice de 600 de miligrame de suplimente de acid lipoic.

”Datele au arătat în mod clar o pierdere a greutății corporale și a grăsimii corporale la persoanele care iau suplimente cu acid lipoic. (...) Atât în ​​modelele de rozătoare cât și în studiile clinice umane la scară mică, cercetătorii au demonstrat efectele benefice ale acidului lipoic asupra stresului oxidativ, metabolismului lipidic și ritmului circadian”, susțin cercetătorii americani, într-un comunicat.

Studiul, AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel