Axinte de la "Vacanța Mare", dietă drastică. Cum a slăbit 11 kilograme în 16 zile: Nu mi-a fost greu

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
Axinte, dietă drastica - Foto: Facebook Axinte Vacanta Mare
Axinte, dietă drastica - Foto: Facebook Axinte Vacanta Mare

Actorul Florin Petrescu a vorbit despre modul în care a slăbit 11 kilograme în doar 16 zile.

Florin Petrescu sau Axinte, așa cum este cunoscut pentru rolul din "Vacanța Mare", s-a pus serios pe slăbit.

Actorul a slăbit 11 kilograme în doar 16 zile și a dezvăluit ce dietă drastică a ținut, cu legume și sare amară, pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Invitat în emisiunea "Star Matinal" de la Antena Stars, Axinte a declarat că s-a pus pe slăbit și nu vrea să se oprească aici. 

După ce a ajuns de la 104 kilograme la 93, Florin Petrescu este hotărât să mai slăbească și să ajungă la 85 de kilograme. El a povestit că analizele sale au fost trimise în Germania, iar în urma rezultatelor acestora va primi un meniu care îi va regla metabolismul.

"Am trimis analizele în Germania"

 

"Am slăbit 11 kilograme, aveam 104 și am 93 acum, în 16 zile. În primele două zile e o cură chiar drastică, cu sare amară, mănânci numai legume, cu cartofi… Am trimis analizele în Germania, după o lună vin analizele și în funcție de analize ai un meniu care îți reglează metabolismul. Am ținut strict. Am acidul uric ridicat. Nu mi-a fost greu. Soacra mea mi-a făcut de mâncare. Trebuie să faci 5.000 de pași pe zi. Fac și mișcare", a spus Axinte la Antena Stars.

Deși soția l-a îndemnat de mai multe ori să slăbească, Florin Petrescu spune că a luat această decizie după ce s-a lăsat convins de rezultatele soțului Mariei Dragomiroiu. Bebe Mihu a slăbit și el spectaculos prin aceeași metodă.

Adele, DIETA care a scăpat-o de 30 de kilograme într-un AN. Ce conține dieta SIRT

 

Celebra cântăreață Adele a ținut prima pagină a presei mondene după apariția sa ”de revistă”, cu numai puțin de 30 de kilograme mai puțin decât în momentul în care făcea furori pe scenă cu vocea sa. Ba chiar s-a zvonit la un moment dat că slăbirea sa drastică ar fi avut legătură cu faptul că se separase oficial de soțul și tatăl copilului său, în 2019.

Deși chiar Adele a declarat pentru British Vogue că nu a ținut vreo dietă specială, au circulat zvonuri că aceasta ar fi urmat dieta Sirt. ”Dacă e să fie ceva, mănânc mai mult decât o făceam înainte, pentru că mă antrenez atât de mult”, a spus aceasta, citată site-ului EatThis.

Dieta Sirt înseamnă o dietă din care sunt eliminate alimentele procesate, zahărul, lactatele grase și multe amidonuri, dar care conține alimente încadrate, în general, într-un stil de viață sănătos. De altfel, Adele nu a atribuit slăbirea sa acestei diete, însă faptul că alimentele din aceasta se potrivesc unui stil sănătos, este foarte posibil ca artista să fie adoptat acest meniu, însă fără să o considere o ”dietă”.

Citește mai departe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel