Băile din hotel miros întotdeauna bine. Trucul la care recurg hotelierii

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Băile din hotel miros întotdeauna bine. Foto: Freepick @ sergkrot
Băile din hotel miros întotdeauna bine. Foto: Freepick @ sergkrot

Băile din hotel sunt întotdeauna curate, strălucitoare și miros frumos. Care este secretul.

Baia din apartamentul tău miroase urât și nu mai știi ce să faci ca să scapi de această problemă? Îți oferim o soluție care te va salva. Nu este nevoie să folosești produse de curățare scumpe și dăunătoare mediului. 

În acest articol îți vom arăta ce trebuie să faci pentru ca baia ta să miroase mereu bine. Cu acest sfat, împărtășit o menajeră într-un hotel de cinci stele, nu te mai confrunta cu problema mirosului urât din baie.

Curăță frigiderul în câteva secunde cu trucul magic al foliei alimentare

Trebuie să recunoști că nu este plăcut să intri într-o baie care emană mirosuri urâte! În plus, acest miros neplăcut s-ar putea răspândi în toată casa. În acest caz, nu este nevoie să cheltuiești un pumn de bani pe odorizante prea scumpe pentru a parfuma această cameră a casei. Datorită acestui truc, baia va fi curată și va mirosi bine!

Din fericire, acest truc  îți va permite să scapi de mirosurile neplăcute din baie. În plus, îl poți folosi și pentru a curăța temeinic obiectele sanitare, cada, cabina de duș și robineții.  Trucul este să torni suc de lămâie și oțet alb într-o sticlă cu pulverizator, urmând câțiva pași.

1.  Toarnă o jumătate de pahar de oțet alb și jumătate de pahar de suc de lămâie într-o sticla cu pulverizator.

2. Amestecă cele două ingrediente pentru a obține o soluție omogenă.

3. Apoi pulverizează  această soluție în vasul de toaletă.

4. Lasă-l să acționeze un sfert de oră, apoi spală și periază pereții vasului  de toaletă. Datorită acestui deodorizant de casă, preparat din lămâie și oțet alb, toaleta nu va mai degaja mirosuri urâte.

Curăță perfect ferestrele. Adaugă o lingură din acest produs în apă și efectul te va surprinde

Lămâia va difuza un parfum plăcut, iar oțetul alb va absorbi mirosurile neplăcute. în plus, acesta din urma va elimina calcarul, prin efectuarea unei curățări temeinice.

De asemenea, poți scăpa de mirosurile neplăcute de la toaletă cu bicarbonat de sodiu. Această pudră albă, cunoscută pentru puterea sa de absorbție, te poate surprinde plăcut! Îl poți combina cu suc de lămâie pentru a forma o pastă.

Amestecă o lingură de bicarbonat de sodiu cu suc de lămâie pentru a forma o pastă. Apoi aplică pasta pe vasul de toaletă. Lasă-o să acționeze câteva minute. Apoi freacă vasul de toaletă cu un burete și clătește. Vei vedea că mirosurile neplăcute vor fi doar o amintire, datorită celebrului bicarbonat de sodiu!

Orhideea va înflori tot anul. Adaugă un singur ingredient în apa atunci când o uzi

Pentru mai multă eficiență, poți pune și câteva picături de uleiuri esențiale pe rola de hârtie igienică. Toaleta  va mirosi mereu bine!

De ce să pui sare în toaletă noaptea?

Știi că sarea poate absorbi mirosurile neplăcute? Ei bine, toarnă sare în toaletă, înainte de a merge la culcare. Acest truc simplu și eficient constă în a turna un pahar de sare în vasul de toaletă. Sarea care se lasă să acționeze peste noapte va absorbi umezeala și mirosurile neplăcute. În plus, va dezinfecta toaleta. 

Iată, acum știi ce să faci pentru ca toaleta să miroasă bine! Ultimul sfat, amintește-ți să întrețineți regulat toaleta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel