Consumul regulat de fructe întregi scade riscul de diabet
Un studiu observațional susține că mâncarea periodică de fructe întregi poate reduce riscul apariției diabetului de tip 2.
Un studiu observațional susține că mâncarea periodică de fructe întregi poate reduce riscul apariției diabetului de tip 2.
Administrația Americană pentru Alimente și Medicamente a aprobat recent un medicament pentru scăderea în greutate.
Un posibil vaccin împotriva diabetului de tip 1 ar putea schimba tot ce se știe despre terapia diabetului de tip 1.
Diabetul zaharat este o boală a sistemului endocrin care schimbă complet viața pacienților, fie ei vedete sau nu.
Glicemia are un efect asupra foamei chiar și la câteva ore după ce ai mâncat.
Diabetul a fost asociat cu mai multe dereglări în organism, printre care și creșterea riscului de fracturi osoase.
Ce aliment îngrașă mai tare decât zahărul.
Dragoș Bucur, pe care l-ai văzut de multe ori la emisiunea "Visuri la cheie", difuzată de PRO TV, suferă de 19 ani de o boală gravă.
Nutriționistul și life coach-ul Cori Grămescu a dezvăluit cum putem scăpa de pofta de dulce.
Hipoglicemia reactivă (scăderea glicemiei fără a avea diabet) vă poate face să vă simțiți slăbit, anxios și produce tremor.
Cercetătorii au descoperit că adoptând o dietă mediteraneană, femeile supraponderale au un risc mai scăzut de a face diabet.
Ziua Mondială a Diabetului este marcată în acest an sub motto-ul ”Diabetul și Asistenții medicali. Asistenții medicali fac diferența”.
România este printre puținele țări din lume care reglementează prin lege prevenția diabetului zaharat.
Medicul nutriționist Ruxandra Pleșea explică de ce supraponderalii sunt mai expuși infecției cu coronavirus decât cei cu greutate normală.
O anume dietă ar modifica parțial asocierea dintre obezitate și mortalitate cardiovasculară.
Singurătatea poate avea un impact major asupra sănătății fizice, nu doar psihice, arată un nou studiu.