Ce se întâmplă cu tine dacă nu te hidratezi. Cori Grămescu, semnal de alarmă: De ce sunt importanți 2 litri de apă zilnic

EXCLUSIV

Nutriționistul Cori Grămescu a vorbit, la Interviurile DC News și Spectacola, despre hidratarea în post și nu numai. 

"Aș vrea să vorbim despre un lucru foarte neglijat, și anume hidratarea. Este foarte, foarte, foarte important să bem suficientă apă, mai ales în perioadele acestea de tranziții în care avem apartamentele destul de încălzite, dar afară este destul de cald. Să avem grijă să consumăm cel puțin doi litri de apă pe zi, doi litri - doi litri și jumătate să spunem că este un minimum igienic, pentru starea noastră de sănătate, pentru că din deshidratare pleacă dezechilibre la nivelul apetitului alimentar și probleme de digestie, plus toată pleiada de probleme articulare și așa mai departe. Deci, este important să consumăm cel puțin doi litri de apă pe zi.", a explicat Cori Grămescu, la Interviurile DC News și Spectacola.

Citește și Cum să combini alimentele în post și să nu te îngrași

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel