Chirurgie

Apendicita poate avea unele simptome, precum durerea abdominală. Totuși, medicii spun că nu ar trebui administrate antialgice înainte de consultul medical.

Scris de: Angela Sabău       03 sep, 07:32

Dr. Bogdan Marțian, șeful Secției de Chirurgie Generală din Spitalul Clinic Sanador, a vorbit la interviurile DC Medical și DC News despre avantajele chirurgiei robotice, ca parte a chirurgiei minim invazive.

Scris de: Angela Sabău       31 aug, 21:43

Academicianul Irinel Popescu a vorbit, la Interviurile DC Medical, despre importanța chirurgiei robotice și de ce ar trebui ca spitalele să aibă un astfel de program. 

Scris de: Georgiana Ioniță       31 aug, 20:26

Academicianul Irinel Popescu și dr Bogdan Marțian vor explica, astăzi, de la ora 12.00, la Interviurile DC Medical ce intervenții se pot realiza prin chiurgia robotică, la Sanador, și de ce. 

Scris de: Dana Lascu       31 aug, 08:23

Dr Bogdan Marțian a explicat EXCLUSIV la Interviurile DC News și DC Medical, că printre primele intervenții realizate la Sanador cu robotul chirurgical daVinci s-a numărat și o operație bariatrică prin care a fost micșorat stomacul unui pacient cu obezitate morbidă. 

Scris de: Dana Lascu       21 aug, 11:11

Dr Bogdan Marțian a explicat EXCLUSIV la Interviurile DC News și DC Medical, de ce chirurgia robotică este mai bună decât cea laparoscopică. Ce avantaje aduce și în ce situații: 

Scris de: Dana Lascu       20 aug, 18:33

Dr Bogdan Marțian a explicat EXCLUSIV la Interviurile DC News și DC Medical, că atunci când manevrează robotul chirurgical, chirurgul nu e musai să fie lângă pacient. 

Scris de: Dana Lascu       21 aug, 05:09

Dr Bogdan Marțian, a explicat la Interviurile DC News și DC Medical, ce avantaje uriașe aduce chirurgia minim-invazivă, cu cele două categorii ale sale, laparoscopică și robotică, pacienților care trebuie operați. 

Scris de: Dana Lascu       20 aug, 17:37

Dr Bogdan Marțian, șeful Clinii de chirurgie generală de la Spitalul Clinic Sanador, vine la Interviurile DC News și DC Medical, de la ora 17.00, pentru a ne explica cât de valoroasă este chirurgia robotică și ce intervenții s-au făcut deja în clinica pe care o conduce. 

Scris de: Dana Lascu       20 aug, 15:19

Spitalul Clinic Sanador, cel mai mare spital privat din România, își extinde oferta intervențiilor chirurgicale de înaltă tehnicitate cu proceduri de chirurgie robotică. 

Scris de: Adisa Codruț       17 aug, 11:45

Dr Gabriel Mitulescu spune că stresul provoacă apariția unei boli la nivelul colonului care, netratată, poate duce la complicații grave. 

Scris de: Dana Lascu       16 iul, 12:35

Legat de boala Crohn, dr Gabriel Mitulescu a dezvăluit la Interviurile DC News și DC Medical care sunt semnele care ar trebui să ne trimită la medic și cum se pune diagnosticul corect. 

Scris de: Dana Lascu       15 iul, 18:14

Colonoscopia este cea mai bună metodă de prevenție pentru cancerul de colon, a explicat Dr Gabriel Mitulescu, la Interviurile DC News și DC Medical. Dar cât de des trebuie făcută ea?

Scris de: Dana Lascu       15 iul, 17:43

Dr Gabriel Mitulescu a explicat la Interviurile DC News și DC Medical când și cum sunt făcute intervențiile de ileostomie. 

Scris de: Dana Lascu       15 iul, 16:36

Dr Gabriel Mitulescu, medic primar chirurgie generală și chirurgie oncologică, a dezvăluit, la Interviurile DC News și DC Medical, dacă dieta exclusiv vegetariană te scapă de cancer de colon. Și cum previi apariția cancerului de colon? 

Scris de: Dana Lascu       15 iul, 13:53

Dr Gabriel Mitulescu, medic primar chirurgie generală și chirurgie oncologică, a explicat, la Interviurile DC News și DC Medical ce sunt și în ce situații se fac colostomia și ileostomia, două deviații gastrice frecvente în chirurgia digestivă și oncologică. 

Scris de: Dana Lascu       15 iul, 13:22

Dr Gabriel Mitulescu, Doctor în Științe Medicale, vine astăzi la Interviurile DC News și DC Medical, de la ora 13.00, pentru a discuta despre intervențiile de colostomie și ileostomie. 

Scris de: Dana Lascu       15 iul, 11:17

La Interviurile DC Medical, academicianul Irinel Popescu a vorbit despre cât de mult contează mâna chirurgului într-o intervenție cu un robot da Vinci.

Scris de: Florina Pop       26 iun, 22:17

Ediție specială, astăzi, de la ora 16.30, a Interviurilor DC Medical. Acad prof dr Irinel Popescu va vorbi despre cum s-a dezvoltat chirurgia robotică în România, dar și în particular, la Spitalul Clinic Sanador. 

Scris de: Dana Lascu       26 iun, 10:39

O femeie a fost operată pe creier în timp ce prepara măsline verzi pane. Medicii spun că operații de acest fel făcute în timp ce pacientul este treaz sau angrenat în diverse discuții sau activități îi ajută să intervină cât mai puțin în țesutul sănătos.

Scris de: Angela Sabău       11 iun, 11:51

Activitatea secției de Neurochirurgie a Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare a fost una intensă, chiar și în perioada stării de urgență, respectiv de alertă.

Scris de: Adisa Codruț       08 iun, 18:51

Prima embolizare a unui anevrism cerebral cu stent deviator de flux, aplicată în sistemul medico-militar. Pocdura minim invazivă este nouă și a fost folosită pentru eliminarea riscului major pe care îl reprezintă anevrismul.

Scris de: Adisa Codruț       03 iun, 23:09

Dr Cristian Onia a explicat, la DC Medical și DC News, ca pandemia de COVID-19 a afectat dramatic activitatea secțiilor de chirurgie, mare parte din pacienți renunțând temporar la intervenții, cu riscul ca afecțiunile lor să se agraveze. Cei care totuși vin la spitale sunt tratați din start ca...

Scris de: Dana Lascu       02 iun, 11:20

Un nou studiu global arată că riscul de deces la pacienții infectați cu COVID-19 care au supuși unei intervenții chirurgicale este mult mai mare.

01 iun, 10:28

O premieră medicală a avut loc la SJU Baia Mare. O pacientă cu o patologie de natură ginecologică și una de natură digestivă a fost supusă unei singure intervenții chirurgicale, cu o singură anestezie, pentru rezolvarea ambelor probleme medicale. A fost nevoie de o bună colaborare a medicilor...

Scris de: Adisa Codruț       31 mai, 12:24

Dr. Andrada Bogdan, de la Spitalul Clinic Sanador, a explicat, la Interviurile DC NEWS și DC Medical, de ce, înainte de orice amputație, e nevoie de arteriografie și cât de adesea această ultimă soluție precum amputarea poate fi evitată cu ajutorul acestei proceduri.

Scris de: Angela Sabău       27 mai, 13:41

În perioada stării de urgență la SJU Baia Mare s-au făcut aproximativ jumătate din numărul de interevenții chirurgicale care s-au făcut în aceeași perioadă a anului trecut.

Scris de: Angela Sabău       21 mai, 14:33

O premieră medicală a avut loc astăzi la Iași. O femeie aflată în stare gravă a fost operată pe creier deși era infectată cu noul coronavirus.

Scris de: Adisa Codruț       21 apr, 17:56

Dr Bogdan Marțian, șeful Clinii de chirurgie generală de la Spitalul Clinic Sanador, a explicat, la Interviurile DC News și DC Medical, cum  decurg consultațiile online. 

Scris de: Dana Lascu       15 apr, 18:09

Dr Bogdan Marțian, de la Spitalul Clinic Sanador, a explicat, la Interviurile DC News și DC Medical, cum s-au modificat serviciile de urgență din cauza pandemiei de COVID-19. 

Scris de: Dana Lascu       14 apr, 07:11

Click pentru a naviga in paginile din categoria CHIRURGIEurmatoarea
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2020 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.24
YesMy