Clujul, gazda unui Congres Internațional de Psihoterapie Cognitivă și Comportamentală

Adisa Codruț / 13 sep 2019 / 17:54
Intrarea în sediul central al UBB  FOTO: Facebook UBB Cluj
Intrarea în sediul central al UBB FOTO: Facebook UBB Cluj

La Cluj a debutat vineri, 13 septembrie, Congresul Internațional de Psihoterapie Cognitivă și Comportamentală. Este prima ediție organizată în premieră în afara SUA.

Congres Psihoterapie Cognitivă. Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca găzduiește, în perioada 13-15 septembrie, cel de-al patrulea Congres Internațional de Psihoterapie Cognitivă și Comportamentală (REBT/CBT) al Albert Ellis Institute, New York, acesta fiind primul organizat în afara granițelor SUA, anunță reprezentanții universității clujene.

”Faptul că UBB este unul dintre organizatorii acestui congres, alături de Asociația de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale din România, este o confirmare a prestigiului internațional al Școlii clujene de psihologie clinică și psihoterapie”, consideră, Daniel David, prorectorul UBB responsabil cu cercetarea, competitivitea-excelența și publicațiile științifice, totodată președintele Congresului.

Programul Congresului îmbină aspecte teoretice, de cercetare avansată, cu aspecte practice esențiale/eficiente și reunește participanți din câteva zeci de țări.

Programul detaliat al evenimentului este disponibil AICI.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy