Corina Dănilă a slăbit spectaculos 20 kg. Dieta care promite schimbări RADICALE de look

Corina Dănilă a slăbit spectaculos 20 de kilograme, urmând niște reguli foarte stricte. 

Vedeta ajunsese să cântărească 77 de kilograme, iar durerile de spate se înmulțiseră, motiv pentru care a luat măsuri radicale. 

 „Totul a culminat într-o dimineaţă de 13 martie 2017, când nu m-am mai putut da jos din pat de dureri. Am realizat că trebuie să iau neapărat măsuri. Am făcut exerciţii specifice pentru coloană şi corectarea posturii, precum şi terapie cu energie termică. În paralel, sub îndrumarea unui nutriţionist, mi-am schimbat stilul alimentar”, a dezvăluit Corina Dănilă.

În ce constă dieta care a ajutat-o să slăbească spectaculos

 

Corina Dănilă a exclus total zahărul, panificațiile, prăjelile și carbohidrații.

„Îmi plăceau mult cartofii prăjiţi. Acum, adio şi un praz verde. Îmi mai fac câteodată o focaccia din făină de migdale cu mozzarela light, o porţionez şi mănânc din ea două zile. Iar când simt neapărat nevoia de dulce, îmi iau o ciocolăţică mică pentru diabetici, că e îndulcită cu stevie, nu cu zahăr. O mănânc pe post de gustare, cu o portocală. Asta se întâmplă până în orele 15.00-16.00. De alt-el, fructele le pot mânca doar până în ora 16.00 şi nu orice fructe. Le evit pe cele bogate în fructoză (bananele, strugurii), am voie doar mere, ananas, cireşe, căpşune, fructe de pădure. Dar nu îmi e greu să mă abţin. Odată ce vezi rezultate, vezi că te simţi bine, ai alt tonus, o altă stare, nu mai poţi să te întorci la stilul de viaţă haotic dinainte.”, a precizat vedeta. 

Secretul constă în mesele regulate, sănătoase, și nu în infometare. 

„Se fac trei ani de când în fiecare dimineaţă mănânc două ouă, de regulă omletă foarte moale, cu un bol de salată şi câteva feliuţe de pastramă de porc mai naturală. Prima gustare constă într-un iaurt grecesc cu 2% grăsime şi cu un pumn de seminţe, la prânz am o cărniţă trasă la tigaie cu broccoli sau conopidă la abur, ori salată de varză; gustarea de după-amiază constă într-un chefir slab, iar seara îmi fac o salată în care pun fie o conservă de peşte, fie ceva carne sau brânză. Cina e după ora 20.00, uneori chiar la 22.00, când ajung acasă după spectacol. Dar nu mă culc imediat, aşa că are timp să se digere.

Această dietă a funcţionat la mine şi funcţionează în continuare. Am renunţat la alimentele care mă încarcă pe termen scurt cu energie şi sunt bombe calorice, am eliminat ronţănelele din jur. Mănânc încet, cu înghiţituri mici, conştientizez procesul. Beau cam 2 litri de apă pe zi, iar câteodată, vinerea, ţin post negru, ca să mai dau un restart metabolismului. Mă simt foarte bine, nu mai am acele dureri de spate de la care a pornit totul, pot sta o zi întreagă pe tocuri.", a spus Corina Dănilă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel