Coronavirus

Operaţiunea "Warp Speed", dezvăluită în SUA în luna mai arată cum se pregătesc americanii de distribuirea vaccinurilor COVID-19. 

Scris de: Georgiana Ioniță       30 sep, 09:41

Olanda, Islanda, Danemarca şi Ungaria înregistrează din ce în ce mai multe noi cazuri de COVID-19, iar Centrul European de Prevenire şi Control al Bolilor le-a plasat pe lista roşie a COVID.

Scris de: Adisa Codruț       30 sep, 09:40

Reprezentanții Organizației Mondiale a Sănătății fac câteva recomandări legat de comportamentul în cadrul unei adunări mai mare de oameni.

Scris de: Adisa Codruț       30 sep, 09:23

Patru deținuți de la Penitenciarul Jilava au fost depistați pozitivi la testele pentru COVID-19.

Scris de: Adisa Codruț       29 sep, 23:26

Activitatea Centrului de Transfuzie Sanguină Bistrița a fost oprită temporar deoarec în urma testărilor periodice au fost depistate pozitiv cu infecția COVID 12 persoane angajate ale acestui Centru.

Scris de: Adisa Codruț       29 sep, 14:54

Un studiu al cercetătorilor europeni arată că pierderea mirosului este un simptom al unei forme ușoare de coronavirus.

Scris de: Adisa Codruț       29 sep, 08:57

Nouă elevi din două unități școlare din Iași au fost testați pozitiv la COVID-19. Opt dintre elevi învață la aceeași școală.

Scris de: Angela Sabău       28 sep, 23:48

Un spray nazal conceput pentru întărirea sistemului imunitar dă rezultate uimitoare îm frânarea reproducerii noului coronavirus.

Scris de: Adisa Codruț       28 sep, 23:30

Aproximativ 120 de milioane de teste de depistare rapidă a COVID vor fi disponibile pentru țările cu venituri mici și mijlocii, la un preț de cel mult 5 dolari per unitate, a anunțat Organizația Mondială a Sănătății (OMS).

Scris de: Dana Lascu       28 sep, 23:17

Restaurantele și sălile de jocuri ar putea fi închise din 5 octombrie, la Iași, din cauza numărului mare de infecții COVID-19.

Scris de: Adisa Codruț       28 sep, 22:15

O asistentă de la Spitalul Județean din Botoșani a murit în urma infecției cu COVID-19. Femeia de 57 de ani suferea de obezitate.

Scris de: Adisa Codruț       28 sep, 18:39

Șapte jucatori la echipa masculină de handbal CS Minaur Baia Mare sunt infectați cu noul coronavirus. DSP Maramureș a declarat focar.

Scris de: Angela Sabău       28 sep, 18:17

Prof dr Alexandru Rafila a vorbit despre rata uriașă de infectare cu COVID, care a depășit 20% în România, dar și despre numărul RECORD de persoane internate la Terapie Intensivă. 

Scris de: Adisa Codruț       28 sep, 17:26

Un nou studiu a constatat o creștere semnificativă a numărului de persoane care caută pe internet simptome de anxietate, de la începutul  pandemiei de COVID. 

Scris de: Georgiana Ioniță       28 sep, 15:48

Republica Moldova a mai înregistrat un record de îmbolnăviri de COVID în săptămâna trecută.

Scris de: Adisa Codruț       28 sep, 14:40

Medicul Adrian Marinescu a explicat diferenţa dintre rata de pozitivare din weekend şi cea din timpul săptămânii, dar şi cum trebuie interpretată actuala situaţie la ATI. 

Scris de: Adisa Codruț       28 sep, 13:51

Reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină din Teleorman le reamintesc acelor locuitori ai acestui județ care s-au vindecat de COVID-19 că pot dona plasmă.

Scris de: Adisa Codruț       28 sep, 13:36

Bruxelles-ul a introdus noi măsuri de limitare a răspândirii COVID-19.

Scris de: Adisa Codruț       28 sep, 13:09

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat bilanțul zilei de 28 septembrie. 

Scris de: Georgiana Ioniță       28 sep, 12:55

Părinții nu vor să-și vaccineze antigripal copiii, susține un studiu american.

Scris de: Adisa Codruț       28 sep, 11:33

Societatea Naţionala de Medicina Familiei (SNMF) atrage atenţia ca manipularea cartonului cu cip reprezintă un risc semnificativ atât pentru pacienţi cât şi pentru personalul medical. 

Scris de: Adisa Codruț       28 sep, 10:18

Londra şi anumite regiune din nordul Marii Britanii ar putea intra în carantină totală, dacă numărul infectărilor zilnice nu scade. 

Scris de: Georgiana Ioniță       28 sep, 09:19

Vitamina D ar putea avea un rol protector împotriva infecției cu noul coronavirus, sau a formelor grave ale infecției.

Scris de: Angela Sabău       27 sep, 23:02

Două focare de COVID-19 au fost înregistrate în județul Vaslui, în ultimele 24 de ore. Nu mai puțin de 105 persoane dintr-un spital și un centru social au fost testate pozitiv.

Scris de: Adisa Codruț       27 sep, 20:32

O jumătate de milion de rechini ar putea fi uciși pentru uleiul produs în ficatul lor, care este folosit pentru a produce vaccinuri împotriva coronavirusului, indică ecologiștii.

Scris de: Angela Sabău       27 sep, 17:19

Un număr record de cazuri internate la ATI, în stare gravă, s-a înregistrat în ultimele două zile. Peste 500 de persoane se află acum internate la ATI.

Scris de: Angela Sabău       27 sep, 13:07

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a făcut declarații privind o eventuală instituire a stării de urgență în România, în contextul pandemiei.

Scris de: Adisa Codruț       27 sep, 12:35

Barurile și cafenelele se vor închide la ora 23 începând de luni. Autoritățile regionale din Bruxelles au decis asta din cauza numărului mare de infecții din ultima perioadă.

Scris de: Adisa Codruț       27 sep, 11:18

Alegerile locale se desfășoară cu un set de măsuri suplimentare. Pe lângă tot ce trebuia respectat până acum la secția de vot, alegerile de astăzi au un set de măsuri sanitare.

Scris de: Angela Sabău       27 sep, 09:03

Raed Arafat, șeful DSU, a vorbit despre ziua votului și intervenția din această zi, în contextul în care masca este obligatorie la vot.

Scris de: Angela Sabău       26 sep, 21:20

Click pentru a naviga in paginile din categoria CORONAVIRUSurmatoarea
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2020 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.22
YesMy