Coronavirus

Oficialii au raportat puțin peste 14.000 de noi îmbolnăviri cu infecția COVID.

Scris de: Adisa Codruț       23 ian, 10:41

Un vaccin anti-COVID care să fie administrat anual ar fi de dorit, afirmă CEO companiei farma Pfizer.

Scris de: Adisa Codruț       23 ian, 10:25

Bob Djavan, un cunoscut urolog din Europa, susține că pandemia și faptul că mulți bolnavi nu au fost la controale de teama să nu se îmbolnăvească de COVID va duce la un val de cazuri de cancer.

Scris de: Adisa Codruț       23 ian, 09:51

Ministerul Sănătății a dispus sâmbătă seara măsuri urgente în București și Ilfov pentru creșterea accesibilității la testarea COVID-19 și pentru reducerea timpului de așteptare pentru pacienții care solicită testarea la domiciliu.

Scris de: Adisa Codruț       23 ian, 08:36

Reprezentanții Organizației Mondiale a Sănătății susțin că restricțiile impuse privind circulația între state și certificatul verde - ambele măsuri impuse în contextul pandemiei COVID - ar trebuie eliminate.

Scris de: Adisa Codruț       22 ian, 20:47

Adele și-a amânat concertele din SUA deoarece mare parte din echipa ei e bolnavă de COVID. Anunțul a fost făcut de artistică pe rețelele de socializare, într-un video.

Scris de: Adisa Codruț       22 ian, 16:31

Oficialii din Italia au dispus suspendarea activității a circa 2.000 de medici și dentiști deoarece nu s-au vaccinat anti-COVID.

Scris de: Adisa Codruț       22 ian, 14:18

Oficialii au anunțat și sâmbătă, 22 ianuarie, peste 19.000 de cazuri COVID.

Scris de: Florina Pop       22 ian, 13:22

O cercetare făcută de specialiști de la Johs Hopkins Medicine arată că oamenii care vapează prezintă un risc de 5-7 ori mai mare de infecție cu COVID.

Scris de: Adisa Codruț       22 ian, 12:08

Sunt circa 19.4000 de noi îmbolnăviri cu infecția COVID.

Scris de: Adisa Codruț       22 ian, 10:45

Octavian Jurma consideră că ar trebui să tratăm cu multă prudență tulpina Omicorn, deși studiil arată că e mai puțin letală, dar mult mai infecțioasă.

Scris de: Adisa Codruț       22 ian, 09:36

Omicron a devenit varianta dominantă a noului coronavirus în Uniunea Europeană și în Spațiul Economic European (SEE), a anunțat vineri Centrul European pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (ECDC), într-un nou raport. Conform raportului, în România varianta OMICRON nu este deocamdată...

Scris de: Dana Lascu       21 ian, 21:13

Cinci noi studii publicate astăzi de CDC și jurnale medicale prestigioase arată că a treia doză de vaccin de la Pfizer sau Moderna – doza booster – oferă o protecție foarte mare, și la luni de zile după efectuarea ei, inclusiv împotriva variantei Omicron de coronavirus care e dominantă în multe...

Scris de: Dana Lascu       21 ian, 19:05

COVID-19: un nou record la numărul infectărilor a fost înregistrat azi, iar numărul celor internați la ATI a crescut de ieri până azi.

Scris de: Angela Sabău       21 ian, 13:29

Medicul pediatru Mihai Craiu spune că și cei mici pot suferi de ceea ce se cheamă „long Covid”, însă aceștia nu rămân contagioși.

Scris de: Angela Sabău       21 ian, 12:31

Ministerul Sănătății a publicat în imagini informațiile cu privire la ce avem de făcut dacă ne infectăm.

Scris de: Angela Sabău       21 ian, 12:21

A fost o nouă modificare a listei țărilor cu risc epidemiologic. România a intrat în zona galbenă, iar mai multe țări europene sunt în zona roșie.

Scris de: Angela Sabău       21 ian, 11:31

Un nou record a fost înregistrat în privința numărului de infectări COVID-19. Astfel, 19.649 de cazuri au fost înregistrate în ultimele 24 de ore.

Scris de: Angela Sabău       21 ian, 11:04

Persoanele care nu au făcut doza a treia a vaccinului și au trecut mai mult de nouă luni, nu vor mai avea certificatul verde valabil de la 1 februarie. 

Scris de: Adisa Codruț       21 ian, 10:48

Un nou studiu spulberă un mit vehiculat de antivacciniști, arătând că vaccinarea împotriva COVID-19 – indiferent dacă e vorba de vaccinul Pfizer-BioNTech, Moderna sau Johnson & Johnson - NU aprovoacă infertilitate, ba chiar nu afectează deloc fertilitatea! În schimb, bărbații care se...

Scris de: Dana Lascu       20 ian, 23:32

Austria este prima țară din Uniunea Europeană unde s-a adoptat vaccinarea obligatorie a adulților contra COVID-19!

Scris de: Adisa Codruț       20 ian, 21:34

Fostul ministru al Sănătății din Guvernele Grideanu și Tudose, dr Florian Bodog, are din nou COVID. De data aceasta s-a infectat cu OMICRON și este în izolare, la domiciliu. Chiar el a făcut dezvăluirea, într-o intervenție la un post TV. 

Scris de: Dana Lascu       20 ian, 21:15

Presa spaniolă speculează faptul că vaccinul Covid ar fi fost motivul de divorț dintre celebrii actori americani Jason Momoa și Lisa Bonet. După 16 ani împreună, dintre care cinci au fost căsătoriți, cei doi au anunțat la începutul anului că aleg să meargă fiecare pe drumul său. 

Scris de: Dana Lascu       20 ian, 20:02

A început acreditarea centrele de evaluare ambulatorie a pacienților confirmați cu COVID. Până în acest moment, în București au fost acreditate 9 astfel de centre, la care se vor prezenta pentru tratament DOAR persoanele confirmate deja cu COVID! 

Scris de: Dana Lascu       20 ian, 17:18

Ministerul Sănătății a anunțat că astăzi, 20 ianuarie 2022, conform datelor existente în aplicația alerte.ms, la nivel național există 1.651 paturi de ATI destinate pacienților COVID-19, dintre care, 392 în București. Dintre acestea, 547 paturi ATI sunt ocupate de pacienții COVID-19. 

Scris de: Dana Lascu       20 ian, 16:49

Medicul Valeriu Gheorghiță a declarat, joi, 20 ianuarie, într-o conferință de presă, că vaccinul anti-COVID - toate cele trei doze - protejează de Omicron în proporție de 60%.

Scris de: Adisa Codruț       20 ian, 14:44

Autoritățile au raportat joi, 20 ianuarie, aproape 20.000 de noi cazuri COVID.

Scris de: Adisa Codruț       20 ian, 13:10

Simptomele Omicron sunt mai ușoare, cel puțin aceasta este informația vehiculată în ultima perioadă. Dar această informație se referă la pacienții vaccinați și, se pare, sunt mai puține date despre efectul noii variante la pacienții nevaccinați.

Scris de: Angela Sabău       20 ian, 12:33

La scurt timp după anunțarea bilanțului, medicul cardiolog Vasi Rădulescu notează pe rețelele sociale că nu s-a atins încă vârful valului.

Scris de: Adisa Codruț       20 ian, 11:02

Sunt aproape 20.000 de noi îmbolnăviri COVID raportate joi, 20 ianuarie.

Scris de: Florina Pop       20 ian, 10:40

Click pentru a naviga in paginile din categoria CORONAVIRUSurmatoarea

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2022 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
NoMy