Coronavirus

Niciun alt român nu mai este infectat cu coronavirus pe nava Diamond Princess, care a fost în carantină în Japonia.

Scris de: Adisa Codruț       17 feb, 22:03

Epidemia provocată de coronavirus amână cu câteva luni un mare eveniment economic. Salonul Internațional de Invenții de la Geneva nu va avea loc la data programată, au anunțat organizatorii.

Scris de: Adisa Codruț       17 feb, 21:54

Reinfecția cu noul coronavirus este posibilă și este chiar mai gravă, susțin, sub protecția anonimatului, unii medici din Wuhan. Aceștia arată că tratamentul luat de pacienții infectați slăbește țesutul cardiac, iar la o reinfectare, cordul nu mai rezistă acestui tratament dur.

Scris de: Angela Sabău       17 feb, 21:22

Autoritățile sanitare chineze au cerut luni pacienților vindecați de coronavirus să doneze sânge, din care medicii vor să extragă eșantioane de plasmă care să fie utilizate pentru îngrijirea bolnavilor aflați încă în stare gravă.

Scris de: Dana Lascu       17 feb, 16:28

UPDATE: Alertă la Spitalul Pantelimon din Capitală după ce un tânăr chinez s-a prezentat la urgențe și a spus că are simptome de infecție cu coronavirus. Alarma e falsă, detalii de la spital:

Scris de: Dana Lascu       17 feb, 16:18

Cei care călătoresc cu autobuzul sau taxiul în Shanghai sunt obligați să poarte măști medicale.

Scris de: Adisa Codruț       17 feb, 14:34

Epidemia de coronavirus ar putea avea un impact asupra turismului în Grecia, potrivit unor analize recente pe această temă.

Scris de: Adisa Codruț       14 feb, 13:05

Șase membri ai personalului medical au murit și alți 1.700 s-au îmbolnăvit din cauza noului coronavirus, în China.

Scris de: Adisa Codruț       14 feb, 12:11

Un mesaj adresat celor care sunt anti-vaccinare a devenit viral pe internet. „Acum e momentul să demonstrați!”

Scris de: Dana Lascu       14 feb, 12:11

Lipsă de transparență a autorităților chineze în ceea ce privește epidemia de coronavirus, acesta este acuzația Statelor Unite după ce s-a constatat că cifrele făcute publice nu sunt cele reale.

Scris de: Adisa Codruț       14 feb, 11:07

Bilanțul din această dimineață a epidemiei de coronavirus arată că s-au infectat peste 64.000 de oameni, în timp ce peste 1.300 au murit, iar alți aproape 7.000 s-au vindecat. Bilanțul a fost actualizat azi la ora 07.33. 

Scris de: Angela Sabău       14 feb, 08:28

Raed Arafat, secretar de stat în MAI, a dat primele declarații cu privire la românul infectat cu coronavirus, de pe nava ancorată în Japonia.

Scris de: Adisa Codruț       13 feb, 23:19

Reprezentanții OMS spun că creșterea uriașă, în doar 24 de ore, a numărului de cazuri depistate de infecție cu coronavirus nu înseamnă o schimbare semnificativă în evoluția epidemiei.

Scris de: Dana Lascu       13 feb, 20:06

Deși nu sunt sincope de producție, Patronatul Producătorilor Industriali de Medicamente din România (PRIMER) anunță pentru prima jumătate a anului 2020 o iminentă criză a medicamentelor fabricate în România, din cauza creșterii taxei clawback și a exploziei prețului materiilor...

Scris de: Dana Lascu       13 feb, 18:01

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății Nelu Tătar conduce delegația României la sesiunea extraordinară a Consiliului Uniunii Europene pentru Sănătate, organizată la Bruxelles.

Scris de: Adisa Codruț       13 feb, 15:28

Primul român infectat cu noul coronavirus se află în carantină, pe o navă de croazieră, anunță Ministerul de Externe.

Scris de: Adisa Codruț       13 feb, 14:35

Ministrul german al Sănătăţii, Jens Spahn, avertizează că epidemia de coronavirus aflată în plină desfăşurare ar putea avea drept consecinţă o penurie de medicamente în Europa.

Scris de: Adisa Codruț       13 feb, 12:59

Ministrul interimar al Sănătăţii, Victor Costache, a precizat că, deocamdată, pe teritoriul României nu există niciun caz de infecţie cu noul coronavirus.

Scris de: Angela Sabău       13 feb, 12:37

Vacanța de Anul Nou Chinezesc se prelungește în Hong Kong, iar măsura muncii de acasă, de asemenea, până la 16 martie, în contextul epidemiei de coronavirus.

Scris de: Adisa Codruț       13 feb, 10:09

O navă de croazieră americană a reușit, în sfârșit, să acosteze în Cambodgia, după ce alte cinci porturi i-au refuzat permisiunea de a acosta, de teama coronavirusului.  

Scris de: Adisa Codruț       13 feb, 09:58

Bilanțul epidemiei cauzate de coronavirus arată că numărul persoanelor care s-au infectat a depășit 60.000, peste 1.300 au murit din această cauză, iar peste 6.000 de oameni s-au vindecat.

Scris de: Angela Sabău       13 feb, 08:59

Prof dr Adrian Streinu-Cercel a anunțat că asistentul medical internat la Timișoara NU ESTE INFECTAT CU CORONAVIRUS!

Scris de: Dana Lascu       12 feb, 23:20

Asistentul medical care a venit în România la schi deși i se ceruse să stea în carantină 14 zile la domiciliu ar putea fi acuzat sub aspectul săvârșirii de infracțiuni contra sănătății publice.

Scris de: Dana Lascu       12 feb, 22:17

Prof dr Adrian Streinu-Cercel a confirmat la un post tv că pacientul suspect de coronavirus internat la Timișoara este cadru medical, că i s-a spus să stea în carantină, dar că el a venit la schi în România. Rezultatele analizelor lui vor ieși la miezul nopții.

Scris de: Dana Lascu       12 feb, 21:34

Medicul Tudor Ciuhodaru s-a declarat consternat de măsurile luate de autoritățile din România împotriva coronavirusului în cazul asistentui medical întors din Germania.

Scris de: Adisa Codruț       12 feb, 20:55

În cazul asistentului medical suspectat a fi infectat cu coronavirus, probele prelevate la Timșoara au fost trimise cu MAȘINA la București!

Scris de: Dana Lascu       12 feb, 19:17

Un tânăr de 25 de ani din Maramureș întors de trei zile din China se află izolat la domiciliu, în carantină. El nu prezintă semne clinice de boală. Ceilalți membri ai familiei însă nu sunt sub aceeași măsură, astfel că primarul a solicitat ca și restul familiei să fie...

Scris de: Angela Sabău       12 feb, 16:30

Ministerul Sănătății Victor Costache a precizat, într-o conferință de presă, că în această seară se va avea o confirmare sau infirmare privind suspiciunea de coronavirus în cazul asistentului medical adus la Timișoara.

Scris de: Florina Pop       12 feb, 16:00

La Galați, 5 din cele 17 persoane venite din China, monitorizate de autorități pentru suspiciune de coronavirus, au ieșit din carantină. 

Scris de: Adisa Codruț       12 feb, 15:03

Tânărul de 25 de ani suspectat că ar fi infectat cu coronavirus după ce a îngrijit, în Germania, o familie care era infectată a fost transferat la Spitalul de Boili Infecțioase din Timișoara.

Scris de: Adisa Codruț       12 feb, 14:39

Click pentru a naviga in paginile din categoria CORONAVIRUSurmatoarea
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2020 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
sanatate.n-nxt.29