Cristina Șișcanu, dieta prin care a slăbit 8 KG. Rețetă de "pizza care nu îngrașă". Care e secretul

Cristina Siscanu - Foto: Freepick @pvproductions
Cristina Siscanu - Foto: Freepick @pvproductions

Cristina Șișcanu a dezvăluit dieta prin care a slăbit 8 kilograme.

Cristina Șișcanu este cunoscută în mediul online, acolo unde are o comunitate destul de mare de femei. Deși pare greu de crezut că ar face vreun efort ca să-și mențină silueta de invidiat, soția lui Mădălin Ionescu a ținut dietă, iar rezultatele au fost vizibile.

Nu e prima dată când ține dietă, însă acum o descoperit o rețetă "magică". Deși la un moment dat a reușit să slăbească 27 de kilograme, acum a dat jos doar opt, cu un truc foarte ușor. 

La începutul anului, Cristina Șișcanu le mărturisea fanilor din mediul online că intenționează să se apuce din nou de dietă, deoarece se îngrășase opt kilograme, din cauza unui stil de viață nesănătos, la care s-au adăugat lipsa somnului și a mișcării, dar și consumul de dulciuri, care au dus la un rezultat care a determinat-o să pună piciorul în prag.

Acum, potrivit fotografiilor din vacanță ale vedetei, rezultatele spectaculoase se văd, vedeta afișând un trup subțire și tonifiat.

Cristina Șișcanu, dieta zilnică ce o menține în formă. Desertul dietetic de vară - rețetă

 

"Mănânc supe, mănânc salate, mănânc legume la grătar, de ceva timp beau o băutură proteică cu care înlocuiesc anumite mese, și mănânc pepene și… înghețată. Asta este!", a spus Cristina Șișcanu pentru VIVA!

Mai mult, Cristina Șișcanu nu a ascuns niciodată că este pasionată de dulciuri, însă, pentru a nu acumula kilograme în plus, a descoperit o metodă de a-și satisface micile plăceri fără prea multe daune la cântar. Este vorba despre înghețată, un desert ce conține calorii mai puține, pe care vedeta a ales să-l facă în casă și a și dezvăluit rețeta.

"Ce am observat, eu, care sunt înnebunită după dulciuri, de când a venit anotimpul cald parcă nu-mi mai doresc așa mult să mănânc dulce, și lucrul ăsta mă ajută la slăbit. Mai mănânc doar înghețată din când în când.

Chiar în weekend mi-am făcut o înghețată din banană congelată și fructe de pădure congelate cu iaurt de cocos și un pic de lapte de cocos, totul dat la blender. Și am mai pus și un pic de green sugar, pentru că era un pic acrișoară de la fructele de pădure, și a ieșit nemaipomenit de bună. Calorii puține, sănătoasă, i-am dat și Petrei, toată familia a mâncat și toată lumea a lăudat înghețata", a mai spus Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu, rețetă de "pizza care nu îngrașă". Care e secretul: A ieșit minunăția asta de pizza prietenoasă cu silueta

 

Cristina Șișcanu a descoperit un mod inedit de a găti pizza, în așa manieră încât acest preparat delicios să nu se transforme într-o bombă calorică.

"Nici mie nu îmi vine să cred că a ieșit minunăția asta de pizza care este prietenoasă cu silueta", a scris Cristina Șișcanu pe Instagram înainte să prezinte rețeta completă.

Ingrediente pentru "pizza cu de toate care nu îngrașă".

Pentru blat:

- 400 - 500g dovlecei (cântăriţi întregi)
- 20g parmezan
- 50g făină de ovăz
- 1 ou
- 1/2 linguriţă usturoi granulat
- 1 linguriţă busuioc uscat
- 1 linguriţă oregano uscat
- 1 linguriţă pătrunjel verde uscat
- sare
- unt/ulei pentru uns tava

Pentru topping:

- 1 mozzarella light
- roşii cherry
- măsline verzi
- porumb
- busuioc
- pastă de roşii
- 100 g prosciutto

Mod de preparare

„1. Dovleceii i-am curăţat şi i-am dat prin răzătoare. Peste ei am presărat puţină sare încât să îi ajute să elimine apa. I-am lăsat să se odihnească aproximativ 20 de minute.

2. Am stors dovleceii de apă şi i-am amestecat cu parmezanul, făina de ovăz (am râşnit fulgi de ovăz), usturoiul şi ierburile aromatice și cu oul bătut.

3. Am uns o tavă şi am aşezat uniform compoziţia. O puteţi modela cu mâna într-o tavă întinsă. Am dat blatul în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius timp de 45 de minute.

4. Când blatul s-a rumenit, l-am scos din cuptor şi l-am lăsat să se răcorească.

5. Am uns blatul cu pastă de roşii şi am pus peste el felii de mozzarella, prosciutto, roşii cherry şi măsline verzi. Am presărat la final câteva boabe de porumb

6. Am dat pizza în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius pentru încă aproximativ zece minute.”

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt căsătoriți din anul 2011 și au împreună o fetiță, pe care o cresc alături de ceilalți doi copii ai prezentatorului.

După ce s-a zvonit că relația dintre Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu s-a destrămat, Cristina Șișcanu a negat toate zvonurile și a spus că problema divorțului nu s-a pus niciodată între ei doi.

"Problema divorțului nu s-a pus niciodată, nu ne-am gândit la așa ceva, nu a fost cazul... nu există așa ceva!", a subliniat Cristina Șișcanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel