"Multă lume întreabă cum arată în linii mari un meniu pentru detoxifiere și chiar slăbire. Ca regulă generală, este important să consumi o mare diversitate de legume și fructe colorate, cereale integrale.
Mic dejun:
– germeni de ovăz fierți cu fructe proaspete;
– musli cu suc proaspăt de grepfrut;
– salată de fructe proaspete.
Prânz:
– supă de legume cu germeni de grâu sau de ovăz;
– salată de crudități cu semințe de dovleac;
– orez fiert cu salată de crudități;
– tzatziki cu crudități;
– avocado proaspăt cu salată verde și zeamă de lămâie;
– cartof copt în coajă;
– legume înăbușite.
Cină:
– ghiveci de legume;
– legume pe grill cu zeamă de lămâie și usturoi;
– salată de rădăcinoase cu nuci și migdale crude;
– suc proaspăt de legume;
– orez brun cu legume la abur.", sunt recomandările nutriționistului Lygia Alexandrescu.
Citește și Roșii: greșeala pe care o faci când le gătești
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News