Cum scapi de grăsimea de pe abdomen. Cori Grămescu, despre CAUZA inflamației abdomenului

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
Cum scapi de grasimea de pe abdomen - Foto: Pexels @Karolina Grabowska
Cum scapi de grasimea de pe abdomen - Foto: Pexels @Karolina Grabowska

Cori Grămescu, medic nutriționist, a explicat cum putem scăpa de grăsimea de pe abdomen. 

 

"În primul rând, trebuie să conștientizăm faptul că pentru a slăbi avem nevoie de deficit caloric care se poate obține printr-o dietă alimentară bazată pe cât posibil pe ingredientele naturale, neprocesate, de bună calitate și prin activitate fizică de tip non-fitness combinată cu antrenamente specifice capacității fizice ale fiecăruia.

Iar aceste reguli se aplică indiferent dacă vorbim de un surplus de grăsime dispus proporțional pe tot corpul sau localizat în anumite zone cum este abdomenul.

Sportul are un rol esențial în menținerea stării de bine a organismului și aș vrea să avem mereu în minte că prin sport vom avea o sănătate cardiovasculară îmbunătățită, ne vom îmbunătăți forța musculară și rezistența și ne vom elibera de stres, pe lângă rezultatele estetice pe care le aduce.

De cele mai multe ori, o inflamație a abdomenului este efectul consumului de alimente cu un conținut mare de carbohidrați și grăsimi, cum sunt produsele de panificație, cartofii prăjiți sau dulciurile, dar și al consumului în mod frecvent a băuturilor alcoolice.

Câtă apă trebuie să bem în funcție de greutate. "Ar trebui să fie un regim pentru toată viața"

Indiferent de schimbările pe care ți le doreșți, alimentația trebuie să fie bazată pe ingrediente naturale, neprocesate pentru a susține reducerea inflamației din corp", a scris Cori Grămescu, pe pagina sa de Facebook.

Într-o intervenție la Digi24, întrebată dacă kilograme acumulate repede se dau jos la fel de repede, Cori Grămescu a răspuns că "depinde de cât de tare am abuzat". 

"Este nevoie și de un meniu echilibrat", atrage atenția Cori Grămescu, coach de lifestyle și nutriție.

Blugii și pantalonii mulați, PERICOL pentru sănătate. Ce pățești dacă te STRÂNG în zona nasturelui și îți tragi BURTA

 

Un specialist în menținărea sănătății planșeului pelvin a explicat de ce nu trebuie să purtăm blugi strâmți și cum poate acest lucru să ne afecteze sănătatea. Mai mult, el a spus și ce se întâmplă dacă trebuie să "sugi burta" atunci când îmbraci niște pantaloni.

De cele mai multe ori, pantalonii mulați sunt preferați pentru modul în care este pusă în evidență silueta și formele corpului, dar se pare că acest lucru poate avea un cost destul de mare, mai ales dacă sunt ceva mai mici în zona de închidere a nasturelui.

În ultimii ani, blugii mulați au devenit tot mai apreciați, atât de femei, cât și de bărbați, iar producătorii au scos inclusiv modele pentru femeile gravide. În plus, uneori, atunci când ne îngrășăm, continuăm să purtăm perechea preferată de pantaloni, chiar dacă simțim că ne strânge în zona nasturelui.

Ce se întâmplă atunci când alegi să porți blugi strâmți care te strâng în zona abdomenului... citește mai departe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel