Cum trebuie mâncată pâinea de casă. Dr Anca Hâncu explică

Florina Pop / 09 Martie 2021 / 21:54
EXCLUSIV
Pâinea     FOTO: pixabay
Pâinea FOTO: pixabay

Medicul nutriționist Anca Hâncu spune la Interviurile DC News și DC Medical că orice aliment poate fi bun atâta timp cât e mâncat corect.

Invitat la Interviurile Dc News și DC Medical, medicul nutriționist Anca Hâncu a vorbit despre mâncare gătită, mai ales că în pandemie s-a stat mult acasă. ”Pâinea de casă poate fi foarte bună. Orice aliment poate fi foarte bun atâta timp cât este mâncat corect. Și cât lumea a stat acasă ar fi fost o perioadă utilă să gătim acasă, să învățăm să gătim cu cât mai multe legume, să mâncăm ordonat pentru că nu mai avem scuze stând acasă mult mai mult”, afirmă dr Anca Hâncu.

Iar cum mulți lucrează de acasă, online, nu se mai poate veni cu scuza că nu este timp. ”Acasă se poate face o ciorbă cu legume, o mâncare cu legume, nu mai e atât de greu. Aș propune tuturor să redescopere legumele cu toate variațiile lor, legumele de toate culorile, să aibă mese colorate, cu legume roșii, verzi, salate”, afirmă medicul nutriționist Anca Hâncu.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy